banner24
banner25

Dr. Dilaver Zencirci: Genç ve güzel görünmek isteyenler bize başvuruyor

Medikal Estetik denince ilk akla gelen konular hakkında Dr. Zencirci, çeşitli açıklamalarda bulundu.

Dr. Dilaver Zencirci: Genç ve güzel görünmek isteyenler bize başvuruyor

Medikal Estetik denince ilk akla gelen konular hakkında Dr. Zencirci, çeşitli açıklamalarda bulundu.

31 Ağustos 2021 Salı 11:54
Dr. Dilaver Zencirci: Genç ve güzel görünmek isteyenler bize başvuruyor

Kısa süre önce Aydın’dan İzmir Karşıyaka Çarşı’daki yeni yerine geçen Dr. Dilaver Zencirci, vatandaşların medikal estetikle ilgili merak ettiği konular hakkında çeşitli bilgiler verdi.

Zencirci, “Ameliyata gerek kalmadan yapılan medikal estetik uygulamaları son yıllarda oldukça rağbet görüyor. Güzel ve genç görünmek isteyenler bize başvuruyor. Yaşlanmayı durduramasak da bu uygulamalarla yavaşlatabiliyoruz.Bu uygulamalar ameliyatlara ve cerrahi işlemlere gerek duymadan yapılıyor. Dış görünümünden memnun olmayan kişiler, bıçak altına yatmadan da tedavi olabiliyor. Yaşlanma veya başka sebeplerden cildin deforme olması sonucunda estetik şikayetler oluşuyor. Medikal estetik, bu konularda rağbet görüyor” şeklinde konuştu.

“Yapılan kısa işlemlerin ardından hastalarımız günlük hayatına devam ediyor. Ameliyatsız yüz germe, cilt gençleştirme, göz altı tedavisi, boyun ve dekolte bölgeleri, çatlak ve leke tedavisi, cilt bakımı, selülit tedavisi, lazer epilasyon, bölgesel zayıflama, dolgu ve botoks uygulamaları medikal estetik alanında yer alan bazı uygulamalar olarak söyleyebiliriz. Hastalarımız genel olarak ağrısız ve sızısız olması, genel anesteziye ihtiyaç duyulmaması, hastanın sosyal hayatına hemen dönebilmesi, riskin oldukça az olması gibi nedenlerle medikal estetiğe yöneliyor.”

“Çene ve çene hattında, göz ve çevresinde, orta yüz, yanak ve dudak dolgusu, cilt germe, mezoterapi, kök hücre destekli saç dolguları, botoks uygulamaları ( alın, göz kenarı, kaş arası, dudak kenarı, boyun,çene) gibi birçok konuda vatandaşlar bize başvuruyor” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.