banner24
banner25

Çöpe atılan yavru kediler hayata geri döndü

Seferihisar Belediyesi’nden “can dostu” hareket

Çöpe atılan yavru kediler hayata geri döndü

Seferihisar Belediyesi’nden “can dostu” hareket

10 Nisan 2021 Cumartesi 19:40
Çöpe atılan yavru kediler hayata geri döndü

Seferihisar Belediyesi temizlik İşleri ekipleri sayesinde ağzı bağlanarak çöp konteynerına atılmış 4 kedi yavrusu hayata geri döndürüldü. Her gün düzenli olarak gerçekleştirilen çöp toplama çalışmaları sırasında Sığacık mahallesinde ağzı bağlı naylon poşet içerisinde çöp konteynerine atılmış 4 kedi yavrusu temizlik İşleri personelleri Mehmet Ali Uzun, Mahmut Kozan, Mustafa Yurtseven ve Atıl Uygur tarafından bulundu. Duyarlı personeller neredeyse ölmek üzere olan yavru kedileri veteriner hekim tarafından tedavi edilmek üzere Seferihisar Belediyesi Prof. Dr. İsmet Sungurbey Sokak Hayvanları Yuvası’na emanet etti.

Yeni yuvalarına kavuştular

Seferihisar Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından paylaşılan yavru kedilerin bulunması haberini gören Sığacık Poseidon Otel işletmecisi Büşra Birgül Elmadağ duyarlı bir davranış göstererek tüm kedileri sahiplendi; Elmadağ " Sabah mahallemizde belediye çalışanları tarafından poşete bağlanmış olarak buldukları dört yavruyu Poseidon Butik Otel olarak sahiplendik, dün kendi kedimiz doğum yapmıştı ve dört kedimiz olmuştu şimdi sekiz kardeş oldular, belediye çalışanlarına duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyoruz, yavru kediler sütten kesildikten sonra evlat edinmeleri için rica ediyoruz, bunun için bizimle iletişime geçebilirsiniz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.