banner24
banner25
İzmir 11°
parçalı az bulutlu

Cengiz Kurtoğlu, Lobi Sahne'de dinleyicileri büyüledi

İzmir Gaziemir Sarnıç'ta 29 Ekim'de faaliyete giren Lobi Sahne, ünlü sanatçı Cengiz Kurtoğlu'nu ağırladı.

Cengiz Kurtoğlu, Lobi Sahne'de dinleyicileri büyüledi

İzmir Gaziemir Sarnıç'ta 29 Ekim'de faaliyete giren Lobi Sahne, ünlü sanatçı Cengiz Kurtoğlu'nu ağırladı.

12 Kasım 2021 Cuma 11:21
Cengiz Kurtoğlu, Lobi Sahne'de dinleyicileri büyüledi
İş insanları Veysi Barlık ve Mehmet Şirin Şeker tarafından 29 Ekim'de açılan Lobi Sahne, İzmirli müsikseverlerle Cengiz Kurtoğlu'nu buluşturdu.

İşletmeci Veysi Barlık, "Yeni bir konsept yaratmaya çalışıyoruz. İzmirlilerin ailece gelip eğlenebileceği bir konsept oluşturmak istiyoruz. Ailenizi alıp buraya getirebileceksiniz. Önce İzmir, sonra Ege'de ses getireceğiz."
"İzmir'deki sanatçılarımızda bizde sahne alacaklar. İzmir'in evlatları Lobi Sahne'de hep yer alacaklar. Tabiki Cengiz Kurtoğlu gibi sürpriz isimler sahne alacak. 19 Kasım'da Tuğba Özay, 24 Kasım'da İnci Mercan sahnemizde yer alacak. Öğretmenler gününde öğretmenlerimize özel bir gece hazırlıyoruz."
"91 dönüm alanımız var. Kendin pişir kendin ye mangal yerimiz var. 420 metrekare kapalı alanımız var. Kahvaltıdan akşam yemeğine hizmet veriyoruz. Açık alanımızda 20 bin kişilik açık alan konser alanımız var. Yaz aylarında bomba gibi konser projelerimiz var."

"Pandemi döneminde eğlencenin ve müziğin ne kadar gerekli olduğunu anladık. 91 dönüm alanın her bölümünde yazın cumartesi pazar orkestralarımız aileleri ile gelip pikniğinizi yapın. Mangal yapacaklar. Canlı müzik yapacaklar. Farklı bir konsept olacak. Hem de müzisyen arkadaşlar aileleri ile vakit geçirmiş olacak."
"Sabah kahvaltısı yaparken doğayla başbaşa olacaksınız. Kahvaltı yaparken sincaplarla karşılaşabilirsiniz. Şeffaf odalarımız kış aylarında İzmirlilere hem müzik hem de lezzet ziyafeti sağlayacak."
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.