banner24
banner25

Buca Kızılay’dan serinleten etkinlik

Yeni açılan Türk Kızılay Buca Şubesi, Bucalılara sıcak yaz günlerinde serinletecek ikramlarda bulundu.

Buca Kızılay’dan serinleten etkinlik

Yeni açılan Türk Kızılay Buca Şubesi, Bucalılara sıcak yaz günlerinde serinletecek ikramlarda bulundu.

23 Ağustos 2021 Pazartesi 12:25
Buca Kızılay’dan serinleten etkinlik

Buca Hasanağa Bahçesi’nde bulunan başta gençler olmak üzere tüm vatandaşlara Kızılay ekipleri ve gönülleri tarafından su ve dondurma ikramı yapıldı.

Buca’daki etkinliğe onlarca Kızılay gönüllüsü destek olurken Buca Şube Başkanı Kamuran Temel, tüm çalışan ve gönüllülere teşekkür etti.

Bucalıları serinleten etkinlikle ilgili konuşan Türk Kızılay Buca Şube Başkanı Kamuran Temel, “Şubemiz yeni açıldı. Bu hafta itibariyle resmi işlemlerimiz bitti. Buca, genç nüfusun yoğun olduğu bir ilçemiz. 500 bini aşan nüfusuyla İzmir’in en büyük ilçesiyiz. Hasanağa Bahçesi’ndeki vatandaşlarımıza su ve dondurma ikramı gerçekleştirdik” şeklinde konuştu.

Buca’daki gençleri ‘Gönüllü’ olmaya davet eden Temel, “Buca’da herkese ulaşmaya çalışacağız. Buca Şubesi olarak hedeflerimiz büyük. Önümüzdeki süreçte iş insanlarımızı ziyaret edeceğiz. Destek isteyeceğiz. İhtiyaç sahibi insanlarımıza ulaşacağız. Buca’daki gençlerimizin bize ‘Gönüllü’ olarak katılmalarını bekliyoruz. İhtiyaç sahiplerine yardım ederken gönüllü kardeşlerimizi yanımızda görmek istiyoruz. Biz bir iyilik hareketiyiz. Bu harekete sen de katıl diyoruz”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.