banner24
banner25
İzmir 11°
parçalı az bulutlu

WhatsApp'a Yeni Özellikler Geldi

Dünyada yüz milyonlarca kullanıcısı olan haberleşme uygulaması WhatsApp'a yeni özellikler geldi.

WhatsApp'a Yeni Özellikler Geldi

Dünyada yüz milyonlarca kullanıcısı olan haberleşme uygulaması WhatsApp'a yeni özellikler geldi.

07 Haziran 2017 Çarşamba 18:39
WhatsApp'a Yeni Özellikler Geldi

Dünyada yüz milyonlarca kullanıcısı olan haberleşme uygulaması WhatsApp'a yeni özellikler geldi. 94 MB boyutundaki yeni güncelleme, şimdilik sadece iOS platformu (iPhone ve iPad) için yayınlandı. WhatsApp aç (WhatsApp indir) uygulaması indirilerek kullanılan WhatsApp, pc'de de (WhatsApp pc indir) kullanılabiliyor. 

WHATSAPP'TA YENİ GÜNCELLEME

Facebook'un bünyesinde bulunan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a yeni güncelleme geldi. iOS platformu için dün yayınlanan yeni güncellemeyle birlikte, WhatsApp kullanıcılarını mutlu edecek 3 yeni özellik eklendi.Dünya çapındaki en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp’a yeni güncelleme geldi. iOS işletim sistemine sahip iPhone ve iPad’ler için yayınlanan 2.17.30 sürüm güncellemesi, 94 MB boyutunda ve çeşitli yenilikler içeriyor.

YENİ CEVAPLAMA KISAYOLU

Yeni güncellemede en işlevsel özelliğin yeni cevaplama kısayolu olduğunu söyleyebiliriz. Böylece son güncellemeyi yapan WhatsApp kullanıcıları, cevaplamak istediği mesajı sağa doğru kaydırarak hızlı bir şekilde cevaplayabilecek. Böylece her defasında mesajın üstüne basılı tutarak ‘cevapla’ butonuna basmaya gerek kalmayacak.

MEDYALARA RENKLİ FİLTRELER EKLENEBİLİYOR

WhatsApp'ta artık karşı tarafa göndermek istediğiniz medyalara renkli filtreler ekleyebiliyorsunuz. Böylece fotoğraf, video veya GIF gönderirken, ekranı yukarı kaydırmak yeterli hale geldi. Ekranı yukarı doğru kaydırdıktan sonra 6 farklı filtre içinden en beğendiğinizi seçip gönderebiliyorsunuz.

Diğer bir yenilik ise fotoğrafları gruplandırmanın mümkün hale gelmesi oldu. WhatsApp’ın bu yeniliği de bir hayli beğenilecek gibi duruyor. Zira zaman zaman art arda gelen fotoğraflar can sıkıcı olabiliyor ve bazıları gözden kaçabiliyor. Bu yenilikle birlikte kullanıcılara çok daha düzenli ve kolay bir görünüm sunulmuş oluyor.

Son Güncelleme: 07.06.2017 17:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.