banner24
banner25

VMY Telekom'dan Arayın Biz Gelelim Servis Hizmeti

Pandemi nedeniyle evde kalan vatandaşlar günlük hayatta en çok kullandıkları cep telefonları arıza yaptığında nereye nasıl tamir ettireceklerine karar veremiyor. İzmirli bir firma evde kalan vatandaşlara pratik bir çözüm üretiyor.

VMY Telekom'dan Arayın Biz Gelelim Servis Hizmeti

Pandemi nedeniyle evde kalan vatandaşlar günlük hayatta en çok kullandıkları cep telefonları arıza yaptığında nereye nasıl tamir ettireceklerine karar veremiyor. İzmirli bir firma evde kalan vatandaşlara pratik bir çözüm üretiyor.

08 Ocak 2021 Cuma 09:04
VMY Telekom'dan Arayın Biz Gelelim Servis Hizmeti

Evinizden ya da işyerinizden telefonunuzu aldırıp tamir edip tekrar gün içerisinde size teslim ediyor. İzmir dışındaki illerde ise ücretsiz kargo ile evden alınıp kargo ile eve bırakılabiliyor. İzmir içinde ise yer alan mobil ekipler sayesinde arızalı cep telefonunuz gün içinde alınıp gün içinde teslim ediliyor.

İKİNCİ EL TELEFONDA MOBİL KİMLİK DÖNEMİ

Günlük hayatta bankacılıktan eğitime eğlenceden iletişime her konuda telefonlar kullanılıyor. Hayatın bu kadar içine giren telefonların güvenliği de artık mobil kimlik ile sağlanabiliyor. Elektronik belgelendirme şeklinde hazırlanan belge ile telefonlar daha güvenli hale geliyor. Artık ikinci el aldığınız telefonlarınızda dijital olarak hazırlanan ‘zaman damgası’ ile sizden önceki suç teşkil edecek faaliyetlerden sorumlu olunmayacak. Ayrıca telefonunuzun çalınması ve kaybolması halinde ise mobil kimlik uygulaması sayesinde cihazınız bulunabilecek.

VMY Telekom Genel Müdürü Vedat Ece, “İkinci elde telefon satan çok firma var. Cihazın daha önce kimin nasıl kullandığını bilmek bugüne kadar oldukça zordu. Bununla ilgili bir dijital mobil kimlik firması bu konuyla ilgili çalışma yaptı. Bir yönden elektronik belgelendirme işlemi gerçekleşiyor. Mobil kimlikle cihazınızı alırken ve satarken daha güvenilir olmasını sağlayabiliyorsunuz. Bilinçli tüketiciler bu sistemi tercih etmeye başladı. Olabilecek sorunlardan kendinizi korumak için kullanılıyor.”

İKİNCİ ELDE GARANTİLİ SATIŞ

“İkinci el telefonların garantili olarak satılabilmesi ile ilgili bir yasa meclisten geçti. Sektörde bu işe öncelik eden firmaların hazırlıklarını bitmek üzere.”

ARIZALI TELEFONLAR EVDEN ALINIP EVE TESLİM EDİLİYOR

Arayın biz gelelim uygulaması ile ilgili bilgi veren Ece “Adresinden teslim aldığımız telefonları aynı gün içinde teslim ediyoruz. Servisimize gelerek yapılan servis işlemlerin yüzde seksenini 1 saat içinde teslim ediyoruz. İzmir dışındaki illerdeki tüketicilerimiz için ücretsiz kargo ile evden alıp yine eve teslim ediyoruz.”

SERVİSTEKİ TELEFONLAR UV İLE DEZENFEKTE EDİLİP POŞETLENİYOR

Tüketicilerin en çok dikkat ettiği konuların başında gelen telefonların serviste nasıl dezenfekte edildiğini açıklayan Ece “Servisimize gelen telefonlar UV ışınlarla dezenfekte edilip poşetleniyor. Dezenfekte edildikten sonra poşetini tüketiciler gönül rahatlığıyla açıp tekrar kullanabiliyorlar. Telefonlar kadar servisimizde düzenli olarak dezenfekte ediliyor. Personelimizde pandemi önlemelerine azami özen gösteriyor. Elektronik cihazlarmız bile ayrı yöntemlerle hijyenik hale getiriliyor.”

CİHAZLARINIZI TEK KULLANIMLIK ALKOLLÜ MENDİLLERLE TEMİZLEYİN

Son dönemde tüketicilerin telefonları temizlemeye çalışırken bozduklarını vurgulayan Ece “Pandemi sürecinde dezenfektanla ya da kolonya ile temizlemeye çalışılırken bozulan çok telefon şikayetleri alıyoruz. Bunlara dikkat etmek gerekiyor. Dezenfekte işlemi için tek kullanımlık alkollü mendilleri tercih etmeliyiz.”

KIRILMA VE DARBELERE KARŞI KORUYUCU KULLANIN

“Telefonlarda kırılmayı, darbeyi ve çizilmeyi önleyen koruyucuları mutlaka kullanın. Yüzde 60’a kadar koruma sağlayan bu ürünler telefonunuzu koruyacaktır.”

YAN SANAYİ ŞARJ CİHAZI KULLANMAYIN

Yangına bile neden olan “Cep telefonu kullanıcıları kesinlikle yan sanayi ürünler kullanmamalarını tavsiye ediyoruz. Cihazınızın daha uzun süre ve sağlıklı çalışması için orijinal ürünleri tavsiye ediyoruz. Kablo ve adaptörler yangına kadar giden problemlere neden olabiliyor. Bu nedenle orijinal ürünleri kullanmalıyız. ”

SATIŞ SONRASI HİZMETLER ÇOK ÖNEMLİ

“Tercih ettiğiniz servisin yetkilendirmiş bir kurum olup olmadığına dikkat edin. Yetkili kurumların duvarlarında TSE belgeleri ISO belgelerini görebilirsiniz. Elektronik cihazların tamiri uzmanlık gerektiren bir iş Bu nedenle yetkili servislerin tercihi hem cihazınız için hem de ekonominiz için önemli. Biz VMY Telekom olarak Delta ve Telpa grubuna bağlı yetkili servis olarak hizmet vermekteyiz. Diğer telefon markalarına da aynı kalite ve hizmet anlayışıyla çözümler üretiyoruz. Tüketicilerimiz servisimize www.vmy.com.tr web adresimizden, mesai saatleri içinde 0850 3041869 numaralı telefondan, instagramdan ‘vmyservishizmetleri’ ya da İzmir Çankaya’da bulunan servisimize gelerek bize ulaşabilirler. Tüketicilerimiz dönem dönem hazırladığımız sürpriz kampanyalarımızdan ve hediyelerimizden faydalanabiliyor.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.