banner24
banner25
İzmir 11°
parçalı az bulutlu

Video Çeken Güneş Gözlüğü

Güneş gözlükleri de artık görüntü çekebiliyor. Snap Inc tarafından geliştirilen 'The Spectacles' adlı güneş gözlüğü, 30 saniyeye kadar video klip çeken bir kamera ile donatıldı.

Video Çeken Güneş Gözlüğü

Güneş gözlükleri de artık görüntü çekebiliyor. Snap Inc tarafından geliştirilen 'The Spectacles' adlı güneş gözlüğü, 30 saniyeye kadar video klip çeken bir kamera ile donatıldı.

19 Mayıs 2017 Cuma 01:31
Video Çeken Güneş Gözlüğü

Güneş gözlükleri de artık görüntü çekebiliyor. Snap Inc tarafından geliştirilen 'The Spectacles' adlı güneş gözlüğü, 30 saniyeye kadar video klip çeken bir kamera ile donatıldı.

Bu güneş gözlüğü ile insanlara gülümsemelerini söyleyin ve  samimi görüntüler yakalayın. Snap Inc tarafından geliştirilen The Spectacles adlı güneş gözlüğü, 30 saniyeye kadar video klip çeken bir kamera ile donatıldı. Daha önce, ürün yalnızca Amerika'da rastgele görülen pop-up otomatlardan kullanılabiliyordu yani bu gözlükten bir tane satın almak oldukça zordu. Ancak şimdi Snap Inc, web sitesinden çevrimiçi sipariş vermek mümkün.

Görüntü çekebilen güneş gözlüğü, siyah, kırmızı ve yeşil renkte üretildi. Gözlükler, normal bir güneş gözlüğü gibi görünüyor.

Gözlükler, burun pedlerinde lastik yastıklarla takmak için son derece rahat. Çerçevesi ucuz hissettirmiyor. Ve ağır değil. Gözlükleri tanımanın bir yolu da üstteki dış köşelerdeki iki sarı daire. Takıldıklarında, daire halka ışıklandırmasıyla video kaydı esnasında yanıp sönüyor. Bu sayede insanlar kayıt yapıldığını anlıyor. Gözlük, 115 derece genişliğinde bir kamera ile çekim yapma özelliğine sahip.

Güneş gözlüğü ile standart çözünürlüklü (SD) ve yüksek tanımlı (HD) videoları çekilebiliyor.

FİYATI VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Görüntü kaydedebilen güneş gözlüğü, 182 dolar fiyatla satılıyor. 115 derece geniş kameraya sahip olan gözlük, bluetooth ve Wi-Fi bağlantı imkânı sunuyor. 50 gram ağırlığında olan gözlük, teknolojiseverlerden 5 üzerinden 4 genel değerlendirme puanı almış durumda.

Gözlüğün sol tarafında videoları çekmek için bir düğme bulunuyor. Düğmeye basıldığında 10 saniyelik video kaydı alınıyor. Kaydı durdurmak için 2 saniye boyunca basılı tutulması gerekiyor. 30 saniyelik klip kaydetmek için düğmeye üç kez basmak yeterli.

Gözlükler, kaydedilen videoları aktarmak için Snapchat adlı sosyal medya uygulamasıyla çalışıyor. Gözlükleri akıllı telefonunuzla eşleştirmeniz gerekiyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.