banner24
banner25
İzmir 11°
parçalı az bulutlu

LG OLED TV W7'yi Tanıttı Fiyatı Görenleri Şaşırttı

Dünya teknoloji devi firmalardan LG tarafından geliştirilen SIGNATURE OLED TV W7 model televizyon tanıtıldı.

LG OLED TV W7'yi Tanıttı Fiyatı Görenleri Şaşırttı

Dünya teknoloji devi firmalardan LG tarafından geliştirilen SIGNATURE OLED TV W7 model televizyon tanıtıldı.

10 Haziran 2017 Cumartesi 14:13
LG OLED TV W7'yi Tanıttı Fiyatı Görenleri Şaşırttı

Dünya teknoloji devi firmalardan LG tarafından geliştirilen SIGNATURE OLED TV W7 model televizyon tanıtıldı. Red Dot tarafından 'En İyinin En İyisi' ödülüne layık görülen LG SIGNATURE OLED TV W7, sıra dışı tasarımı ve olağanüstü performansı biraraya getirdi. LG'nin en yeni SIGNATURE OLED TV W7 modeli, televizyon kurallarını yeniden yazıyor ve kullanıcıları kendine hayran bırakıyor.

BİR MİLYAR RENK

LG'nin W7 OLED TV serisi, bir milyar renk ile sınırsız kontrast oranıyla birlikte hiç bir ışık sızması olmaksızın kusursuz siyahlar sunan LG'nin devrim niteliğindeki OLED piksel karartma teknolojisine sahip. Televizyon, bunun yanısıra, LG'nin Ultra Parlaklık teknolojisi ile birlikte gerekli noktalarda çok daha üstün bir parlaklık sunuyor.

BENZERSİZ İNCELİKTE BİR TELEVİZYON

LG Türkiye, geçtiğimiz gün tanıtımını yaptığı LG W7 OLED TV sayesinde televizyonda limitleri bir üst kademeye taşıdı. LG W7 modeli, inovatif tasarımı ve bir posteri anımsatan inceliği, kusursuz görüntü kalitesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. 65 inç byutundaki W7 modelinin OLED paneli sadece 2,57 milimetre, yani bir bıçak kalınlığında. OLED panel, özel manyetik askı aparatı ile birlikte doğrudan duvara asılabiliyor. Böylece TV ve duvar arasındaki boşluk ortadan kalkmış oluyor. Askı aparatı ile birlikte televizyonun kalınlığı sadece 3,85 milimetre oluyor.

TV, kullanıcıyı çevreleyen hissiyatı, yükselen hoparlörler ve rakipsiz Dolby Atmos ses kalitesi ile tamamlanıyor. OLED W7'nin bu üstün tasarımı, bir TV izlemekten öte adeta pencereden dışarıyı izliyormuş hissi veriyor.

DOLBY ATMOS ÖZELLİĞİNE SAHİP İLK TV

Dünyada Dolby Atmos özelliğine sahip olan ilk televizyon serisi olan LG OLED TV, ürün serisinin en üst ürünü W7'nin tüm içerikleri, son teknoloji ürünü görüntü ve ses özellikleri ile kullanıcıya sunuyor. Dolby Atmos ve Dolby Vision özellikleri bir araya gelmesi, dünyadaki profesyonel içerik üreticileri ve dağıtıcı kuruluşları tarafından desteklenen tamamlayıcı bir çözüm veriyor

Şu anda 80'den çok Dolby Vision uyumlu stüdyo içeriğiyle, 100'den çok Dolby Atmos uyumlu stüdyo içeriği mevcut. Bunun yanında dünya çapında OTT üreticilerinin sunduğu 100 saatten fazla izleme süresi olan Dolby Vision özellikli orijinal içeriklerde çok yakın bir zamanda Ultra Blu-ray disklerdeki Dolby Vision içerikler ile birlikte kullanıcıların erişimine sunulacak.

OTOMOBİL FİYATINA TELEVİZYON

65 inç ebatındaki LG SIGNATURE OLED TV W7'nin bir diğer özelliği de oldukça yüksek olan fiyatı. Televizyon, 35 bin TL perakende satış fiyatıyla satılıyor.

Son Güncelleme: 10.06.2017 14:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.