banner24
banner25
İzmir 11°
parçalı az bulutlu

LG G7'de En Güçlü İşlemciyi Kullanacak

Teknoloji devi LG, yeni amiral gemisi modeli olacak olan G7 modelinde en güçlü işlemciyi kullanmak için harekete geçti.

LG G7'de En Güçlü İşlemciyi Kullanacak

Teknoloji devi LG, yeni amiral gemisi modeli olacak olan G7 modelinde en güçlü işlemciyi kullanmak için harekete geçti.

31 Mayıs 2017 Çarşamba 04:52
LG G7'de En Güçlü İşlemciyi Kullanacak

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi LG, yeni amiral gemisi modeli olacak olan LG G7 modelinde en güçlü işlemciyi kullanmak için harekete geçti. LG G4, LG G5 modeli sonrası LG G6 modelinde Snapdragon 835 yerine geçtiğimiz yılın platformu olan Snapdragon 821'i kullanan LG, önümüzdeki sene en güçlü işlemciyi kullanabilmek için Qualcomm ile ortak çalışma yapıyor.

LG, akıllı telefon pazarında beklediği başarıyı elde etmek için harekete geçti. LG, bu yıl çıkardığı LG G6 ile tekrar hızlı bir şekilde başarılı günlerine dönmeye çalışırken, G6 modelinde Qualcomm cephesinde bu yılın en güçlü platformu olan Snapdragon 835 yerine geçtiğimiz yılın amiral gemisi işlemcisi Snapdragon 821'i kullanmıştı. Bu adımın LG için önemli bir eksi olduğu belirtilmişti.

LG G7 İÇİN EN GÜÇLÜ İŞLEMCİYİ İSTİYOR

LG G6 ile satışlarını yeniden arttırmayı başaran LG, önümüzdeki yıl yeni model telefonunu en güçlü işlemci ile piyasaya sunmak istiyor. LG, ortaya çıkan bilgilere göre Snapdragon 845 platformu için Qualcomm ile iş ortaklığı yürütüyor. İddialar doğru ise LG, gelecek yıl Snapdragon 845 işlemcisini kullanan ilk akıllı telefon üreticilerinden biri olacak.

Hatırlanacağı üzere Samsung ve Qualcomm, Snapdragon 835 platformu üretim sürecinde birlikte çalışmıştı. Bu anlaşmanın sonucunda Snapdragon 835 platformunu ilk kez tüketicilerle buluşturan akıllı telefon Samsung Galaxy S8 olmuştu. Galaxy S8, Snapdragon 835'i kullanıcılara sunan ilk telefon olmasına karşın, Samsung'un kendi Exynos 8895 işlemcisi ile geldiği için aslında Qualcomm tarafından Galaxy S8 pek de karlı bir model olmadı.

Qualcomm'un önümüzdeki yıl yakından çalışacağı şirket olarak LG'yi seçmesi beklenen bir hamle oldu. Uzmanlar, Samsung'un  artık Qualcomm'u geride bırakacak kadar güçlü işlemcilere sahip olduğu görüşünde.

LG'nin G7 modelinde Snapdragon 845 platformu kullanacağı belirtiliyor.

Son Güncelleme: 31.05.2017 05:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.