banner24
banner25
İzmir 11°
parçalı az bulutlu

FIFA 21, Ekim Ayında Satışta

EA Sports’un merakla beklenen yeni futbol oyunu FIFA 21, ekim ayında tüm dünyada satışa sunulacak.

FIFA 21, Ekim Ayında Satışta

EA Sports’un merakla beklenen yeni futbol oyunu FIFA 21, ekim ayında tüm dünyada satışa sunulacak.

14 Eylül 2020 Pazartesi 22:54
FIFA 21, Ekim Ayında Satışta

Türkiye’nin dijital oyun mağazası Oyunfor, FIFA 21 PC sürümü için ön sipariş sürecini başlatırken, yüzde 23 indirim fırsatı sunuyor.

Futbol, oyun dünyasının en önemli türlerinden birisi kabul ediliyor. Dünyada satılan tüm oyunların yüzde 5’ini oluşturan futbol oyunları arasında en sevilenlerden birisi de FIFA serisi.

EA Sports tarafından hazırlanan oyunun yeni sürümü FIFA 21, ekim ayının başında piyasaya çıkacak. FIFA 21 Ultimate Edition ve Champions Edition sürümlerini alanlar 6 Ekim’de, FIFA 21 Standart Edition sürümünü alanlar ise 9 Ekim’de oyunu oynamaya başlayabilecekler.

Türkiye’de milyonlarca oyunsevere ulaşan ve 85 oyun şirketinin yetkili satıcısı olan Oyunfor.com, FIFA 21 Standard Edition PC sürümü (EA Play) için ön sipariş almaya başladı. FIFA 21, ön sipariş süresi boyunca yüzde 23 indirimle, 409 TL fiyatla oyunseverleri bekliyor.

EA Sports’un yeni futbol oyunu FIFA 21, geliştirilen Kariyer Modu ile oyun dünyasında önemli bir beklenti yaratmış durumda. Yeni oyunda, kullanıcıların interaktif maç simülasyonlarına erişimi artacak, oyuncu gelişim sistemi, özelleşme ve aktivite takibi gibi özelliklerle yenilenecek. Rakip oyuncuların yapay zekasında ve oyuncu transfer sisteminde de değişiklikler olması beklenen oyunu ön siparişle alanlar, 1 Ekim’den itibaren FIFA 21’e erken erişim sahibi olacak.

Son Güncelleme: 14.09.2020 22:58
Anahtar Kelimeler:
FifaFifa 21EA Sports
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.