banner24
banner25

Menderes’te 2 bin kişi iftarda buluştu

AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Artcı; “Birliğimize halel getirmeyiz.”

Menderes’te 2 bin kişi iftarda buluştu

AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Artcı; “Birliğimize halel getirmeyiz.”

12 Nisan 2022 Salı 10:41
Menderes’te 2 bin kişi iftarda buluştu


AK Parti Menderes İlçe Başkanlığı, ilçe merkezinde düzenlediği iftar yemeğinde 2 bin kişiyi ağırladı. İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya,muhtarlar, Siyasi Partilerin temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve ilçe halkının katılımıyla gerçekleştirdikleri iftar organizasyonunda konuşan İlçe Başkanı Süleyman Artcı; “ Biz ezelden ebede, paylaşmanın güzelliğini içselleştirmiş bir medeniyetin evlatlarıyız. Bu iftar sofraları, bu güzelliğin çoğaldığı sofralar. Bereketin arttığı, maneviyatımızın zenginleştiği sofralar. Birliğimiz, dirliğimizdir. Asla halel getirmeyiz.‘ diye konuştu.


Bağlarımız daha da güçlü

Menderes halkıyla her zaman olduğu gibi, mübarek Ramazan Ayı’nda da iç içe olduklarını söyleyen Başkan Artcı; şunları söyledi; “ Ramazan ayının faziletleri, getirdiği bereket ve huzur; kardeşliğimizi, sabrımızı pekiştiriyor. Bugün dualarla, Menderesli hemşerilerimizle oruç açmanın mutluluğu dünyaya bedel. Bağlarımız her zamankinden daha güçlü. Yolumuzu aydınlatan, bize inanmanın kudretini hatırlatan bu mübarek ayda hemşerilerimizle iftar ve sahur sofralarında buluşuyoruz. Her haneye el uzatmaya çalışıyoruz. 15 Nisan’da Özdere’de, 23’ünde Gümüldür, 30’unda ise Görece’de bu bereketli sofranın etrafında toplanacağız. Biz azını paylaştıkça çoğaltan bir milletiz. Bunu gönülden, rızayla ve iftiharla yapan bir milletiz. Biz bu birliği korudukça; Rabbim, bizleri namerde muhtaç etmeyecek inşallah.”

Zorlukları aşmanın sırrı

İki yıl önce ortaya çıkan salgın ile mücadele, ardından patlayan küresel ekonomik dalgalanma ve Rusya Ukrayna savaşıyla birlikte karşımıza çıkan zorlukların bir bir aşıldığını söyleyen AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Artcı, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “ Bu zorlukları aşmanın sırrı özümüzdeydi. Eğer, yıkılmadıysak, dimdik ayaktaysak, bu bizi bir arada tutan inancın ve kararlılığımızın eseridir. Hamdolsun ki; Bu vatan toprakları üzerindeki her fert güvendedir. Umudumuz; geleceğe dair hedef ve planlarımız daimdir. Mazlumun, mahrumun ve mağdurun yanındaki duruşumuz daimdir. Bizler bu öğretinin ve bu öğretinin lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde oldukça da ülke ve millet olarak sırtımız yere gelmeyecektir. Bu mübarek günler, işte tüm bu sahip olduklarımız için de şükür günleridir. İnşallah, çok daha güzel günlerde, Bayram sabahlarında da yine hep birlikte olacağız.”
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.