banner24
banner25

Türk Telekom Prime'de Ayşe Hatun Önal ile Ozan Çolakoğlu Rüzgarı

Türk Telekom Prime ayrıcalıklarıyla dolu yeni dünyasını Suada'da düzenlediği özel bir gecede tanıttı.

Türk Telekom Prime'de Ayşe Hatun Önal ile Ozan Çolakoğlu Rüzgarı

Türk Telekom Prime ayrıcalıklarıyla dolu yeni dünyasını Suada'da düzenlediği özel bir gecede tanıttı.

26 Mayıs 2017 Cuma 17:53
Türk Telekom Prime'de Ayşe Hatun Önal ile Ozan Çolakoğlu Rüzgarı

Türk Telekom Prime ayrıcalıklarıyla dolu yeni dünyasını Suada'da düzenlediği özel bir gecede tanıttı. Teoman, Göksel, Cenk Torun, Murat Yıldırım gibi ünlü isimler, Türk Telekom Prime gecesinde biraraya geldi. Hande Subaşı'nın Projecto Cubano orkestrasıyla birlikte şarkı söylediği gecede, Ayşe Hatun Önal ve Ozan Çolakoğlu rüzgarı esti.

Türk Telekom'un müşterilerine ayrıcalıklı hizmetler sunduğu 'Prime' markasının yeni yüzü, çok sayıda ünlü ismin katıldığı gecede tanıtıldı. Eğlence dolu Türk Telekom Prime gecesinde birçok ünlü isim ağırlandı.

Geceye, Türk müziğinin en beğenilen seslerinden olan Teoman ile Göksel'in yanısıra, oyuncu Cenk Torun da katıldı. Murat Yıldırım, eşi İmane Elbane ile geceye katıldı. Zeynep Elçin, Zeynep Tuğçe Bayat ile Koray Erkök de Prime gecesine katılan ünlüler arasında yer aldı.

Gecenin ev sahipliğini, Türk Telekom CEO'su Dr. Paul Doany ile Türk Telekom Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Dursun yaptı.

AYŞE HATUN ÖNEL İLE OZAN ÇOLAKOĞLU'NDAN MÜZİK ŞOVU

Türk Telekom Prime gecesinde, İstanbul Boğazının eşsiz manzarası karşısında sahne alan Ayşe Hatun Önal, bordo renkli kıyafeti ve şıklığı ile dikkatleri üzerine çekti. Önal, 'Çak Bir Selam', 'Güm Güm' gibi popüler şarkılarının yanısıra son günlerde popüler olan parçası 'Olay'la da muhteşem bir performans sergiledi.

Ayşe Hatun Önal sonrası sahne alan Ozan Çolakoğlu da, DJ kabininden yaptığı özel performansla davetlilerin coşkusunu zirveye yükseltti.

LATİN ŞARKILAR HANDE SUBAŞI'DAN

Türk Telekom Prime lansmanında, Türk pop müziğin efsane ismi, 'Calypso Kralı' lakaplı Metin Ersoy'un müzisyen oğlu Emir Ersoy da sahneye çıktı. Aranjör, prodüktör ve piyanist olan Emir Ersoy, Projecto Cubano orkestrası ile birlikte davetlilere Latin ezgileri sundu. Projecto Cubano orkestrasına solist olarak Hande Subaşı eşlik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.