banner24
banner25

Top Gun, 32 yıl sonra yeniden

Dünyaca ünlü aktör Tom Cruise'nin şöhrete kavuşmasında önemli filmlerden biri olan 1986 yılı yapımı "Top Gun" filminin ikincisi çekilecek.

Top Gun, 32 yıl sonra yeniden

Dünyaca ünlü aktör Tom Cruise'nin şöhrete kavuşmasında önemli filmlerden biri olan 1986 yılı yapımı "Top Gun" filminin ikincisi çekilecek.

10 Mart 2018 Cumartesi 02:46
Top Gun, 32 yıl sonra yeniden

Dünyaca ünlü aktör Tom Cruise'nin şöhrete kavuşmasında önemli filmlerden biri olan 1986 yılı yapımı "Top Gun" filminin ikincisi çekilecek. Top Gun filmi, top gun müziği ile de hafızalara kaznımıştı. 56 yaşındaki ünlü aktör Tom Cruise'u yıllar sonra tekrar "Pete Mitchell" rolü ile izleyeceğimiz ‘"Top Gun: Maverick" adlı ikinci filmin çekimleri Temmuz ayında başlıyor.

Efsaneleşen filmin devam filmi Paramount-Skydance şirketi tarafından çekilecek.

1962 doğumlu Tom Cruise'nin hayatında bir dönüm noktası olarak yer alan efsane film yeniden beyaz perdede yerini alacak.

USTA BİR DONANMA PİLOTUNU CANLANDIRMIŞTI

İlk filmde Tom Cruise’un canlandırdığı "Pete Mitchell" karakteri, usta bir donanma pilotuydu. 1986 yılındaki gibi yine başrolde Tom Cruise yer alacak. Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Deniz Kuvvetleri Teğmeni Pete Mitchell, ilk filmde herkesin ulaşmaya çalıştığı Top Gun onur ödülü için mücadele etmişti. Top Gun için Tom Kasansky ile kıyasıya bir rekabete girmişti.

12 TEMMUZ 2019'DA VİZYONA GİRECEK

Efsanevi filmin vizyon tarihi ise Paramount Pictures tarafından 12 Temmuz 2019 olarak duyuruldu. 1986 yılında gösterime giren ilk film 356 Milyon Dolar’lık hasılatı ile oldukça başarılı olmuştu.

Görevimiz Tehlike 2’de aldığı 75 Milyon Dolar ücretle bir film için en yüksek ücret alan aktör ünvanını kazanan Cruise’un bu filmden ne kadar ücret alacağı henüz açıklanmadı.

Birçok kez Altın Küre’ye aday gösterilen ünlü aktör Cruise , En İyi Aktör ve En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dallarında altın küre sahibi.

Top Gun: Maverick’in yönetmen koltuğunda Joseph Kosinski, yapımcılığında ise Jerry Bruckheimer yer alıyor. Temmuz 2019’da vizyona girecek filmin oyuncu kadrosu henüz netleşmedi.

Ayrıca yeni filmle ilgili gelen bilgiler arasında Maverick’in modern bir orduda yaşadığı maceralar yer alacağı söyleniyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.