banner24
banner25

Sinemanın Büyüsü Seferihisar'da

Sakin şehir Seferihisar'da belediye, sinema severlerin büyük ilgisini çeken atölye programlarını başlatıyor.

Sinemanın Büyüsü Seferihisar'da

Sakin şehir Seferihisar'da belediye, sinema severlerin büyük ilgisini çeken atölye programlarını başlatıyor.

18 Haziran 2017 Pazar 20:58
Sinemanın Büyüsü Seferihisar'da

Sakin şehir Seferihisar'da belediye, sinema severlerin büyük ilgisini çeken atölye programlarını başlatıyor. Seferihisar Belediyesi, beyaz perdenin büyülü metinlerinin sırlarını merak eden sinema sevenler için iki atölye programı başlatıyor.

ÜLKENİN ÖNDE GELEN SİNEMACILARI DESTEK OLUYOR

Seferihisar'da düzenlenecek olan iki atölye çalışmasında, sinemanın ya da iyi bir filmin temel unsuru olan senaryo konusu derinlemesine ele alınacak. Etkinliklere, Türkiye'nin önde gelen sinemacıları ile yazarları da destek oluyor.

BİRÇOK ÜNLÜ İSİM ETKİNLİĞE KATILIYOR

Seferihisar'daki sinema atölye çalışmaları etkinliğine, bir çok sanatçı katılarak destek olacak. Bu sanatçılar arasında, yapımcı Zeynep Atakan, yazar Yekta Kopan, oyuncu Levent Üzümcü, yönetmen, yazar ve senarist Tayfun Pirselimoğlu, kurgu yönetmeni Ali Aga, görüntü yönetmeni Feza Çaldıran, yazar, senarist ve yönetmen Işıl Özgentürk ve senarist ve fotoğraf sanatçısı Ebru Ceylan'da yer alıyor.

Senaryo Kampı, Akademisyen Kadir Beycioğlu ve yazar Gülşah Elikbank'ın koordinatörlüğünde gerçekleştirilecek.

FİLM ÜRETİMİNDE TEMEL BİLGİLER AKTARILACAK

İki ayrı atölye çalışmalarında, film üretiminde temel bilgiler ve deneyimler katılımcılara aktarılacak. Kısa Film Atölyesi kapsamında, son iki gün yapılacak film çekimi uygulaması ile katılımcılara kendi projelerini gerçekleştirme konusunda güçlü bir uygulama içinde bulunma imkanı sağlıyor.

DESTEK OLACAK SANATÇILAR

Kısa Film Atölyeleri kapsamında, etkinliğe katılarak destek olacak sanatçılar şunlar: Yapımcı Sevil Demirci, Senarist ve sinema yazarı Burak Göral, görüntü yönetmeni Eyüp Boz, yönetmen ve senarist Ümit Ünal ve kurgu yönetmeni Çiçek Film Atölyesi senarist ve yönetmen Işıl Özgentürk. Katılımcılar ve sanatçıların aynı tesisten konaklayacağı, hergün farklı bir konuğun ağırlanacağı atölyelere katılım 25 kişiyle sınırlı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.