banner24
banner25

Kafalar Optimum'da

Fatih Yasin, Atakan Özyurt ve Bilal Hancı'dan oluşan Kafalar ekibinin yeni filmi "Kendinden Kaçak" İzmir galası ile Optimum Alışveriş Merkezi'nde sinemaseverlerle buluştu.

Kafalar Optimum'da

Fatih Yasin, Atakan Özyurt ve Bilal Hancı'dan oluşan Kafalar ekibinin yeni filmi "Kendinden Kaçak" İzmir galası ile Optimum Alışveriş Merkezi'nde sinemaseverlerle buluştu.

11 Nisan 2022 Pazartesi 15:20
Kafalar Optimum'da
İzmirlilerin yoğun ilgi gösterdiği galada Fatih Yasin, Atakan Özyurt ve Bilal Hancı'nın memnuniyetleri gözlerinden okunuyordu. Film gösterimi öncesinde deneyimli sunucu Mustafa Karslıoğlu ile mini bir söyleşi yapan oyuncular söyleşi sonunda hayranlarıyla bol bol selfie çektirdiler. Sefie sonrası, oyuncular seyircilerle birlikte salonda filmi izlediler.

Yine Usta oyuncular
Kafalar'a ilk filmleri Kafalar Karışık'ta olduğu gibi usta oyuncular eşlik ediyor... Şinasi Yurtsever, Hakan Bilgin, Suat Sungur, Güner Özkul, Şevket Çapkınoğlu, Özgür Biber ve Eslem Akar... Filmin yönetmen koltuğunda Levent Türkan var. Müzikler Bedük imzası taşıyor.

Kendinden Kaçak
Atakan, Fatih ve Bilal bilgisayar bağımlısı ve bu tutkuları yüzünden hayatı kaçıran üç gençtir. Oyun oynarken eve giren çıkan insanlardan bile haberleri olmadığı için yakınlarında meydana gelen bir hırsızlık suçu üzerlerine kalır ve hapse girerler. Gençler kendilerine bir komplo kurulduğunu düşünürler. Hapishane müdürü Arif’in baskıları, hapishane ortamı ve mahkumlar üstlerine üstlerine gelir. Baktılar ki olmayacak kaçmaya ve kendilerine kurulan komployu açığa çıkarmaya karar verirler. Birkaç başarısız denemenin ardından kaçarlar fakat kaçtıkların kaçacaklarına pişman olurlar. Kafalarındaki sorulara cevaplar buldukça kahrolurlar. Çünkü hiçbir şey düşündükleri gibi değildir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.