banner24
banner25

İbrahim Çallı Sergisi sona eriyor

İbrahim Çallı Sergisi sona eriyor

11 Nisan 2022 Pazartesi 16:25
İbrahim Çallı Sergisi sona eriyor

Folkart Gallery’deki "Türk Resminin Bohem ve Asi Fırçası: İbrahim Çallı Sergisi", 17 Nisan’da kapanıyor.

Folkart Gallery’nin ev sahipliğini yaptığı, bugüne kadar gerçekleştirilmiş en kapsamlı İbrahim Çallı sergisi olarak tarihe geçen Türk Resminin Bohem ve Asi Fırçası: İbrahim Çallı Sergisi, ressamın 80 eserinden oluşuyor.

Sergi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Ticaret Odası, Yapı Kredi Bankası, Türkiye İş Bankası, Ziraat Bankası başta olmak üzere; birçok kurum ve özel koleksiyonerin elindeki eserlerden derlenerek hazırlandı. Sergiyi ziyaret için son tarih 17 Nisan 2022-Pazar günü. Hazırlık süreci beş yıl süren sergiyi, bugüne kadar 114 bin kişi ziyaret etti.

Folkart Gallery; Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri 10.00-19.00 saatleri arasında, Cumartesi ve Pazar günleri ise 10.00-18.00 saatleri arasında ziyarete açıktır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.