banner24
banner25

Torbalı’da motosiklet sürücülerine trafik güvenliği semineri

Torbalı’da motosiklet sürücülerine trafik güvenliği semineri

24 Mart 2022 Perşembe 09:44
Torbalı’da motosiklet sürücülerine trafik güvenliği semineri

Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği’nce Torbalı Ticaret Odası konferans salonunda, ilçede bulunan moto kurye ve motosiklet sürücülerine yönelik ‘Trafik Güvenliği’ semineri düzenlendi.

Seminerde motosiklet sürücülerinin karşılaştığı sorunlar, trafik kuralları, güvenli motosiklet sürüş teknikleri hakkında seminere katılanlara bilgi verildi. Motosiklet kullanımının havaların ısınması ile birlikte artacağı ve sürücülerin kurallara uyarak daha dikkatli motosiklet kullanması gerektiği hatırlatıldı. Motosikletler üzerine denetimler yapıldığı, denetimlerin önümüzde ki günlerde artacağı hatırlatılarak motosiklet sürücülerinin kurallara uyma konusunda azami dikkat göstermeleri duyuruldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.