banner24
banner25

Turpa bayileri İzmir’de buluştu

Kısa süre önce İzmir’in başarılı gayrimenkul uzmanlarından Sabri Tavas ve Tolga Tavas tarafından satın alınan Turpa’da değişim başladı.

Turpa bayileri İzmir’de buluştu

Kısa süre önce İzmir’in başarılı gayrimenkul uzmanlarından Sabri Tavas ve Tolga Tavas tarafından satın alınan Turpa’da değişim başladı.

23 Mart 2022 Çarşamba 11:40
Turpa bayileri İzmir’de buluştu

Turpa’nın yeni yüzünün anlatıldığı Wyndham Grand İzmir Özdilek’te gerçekleşen toplantıya tüm Turpa bayileri katıldı. Turpa’nın yeni yüzü ve vizyonunun tanıtıldığı etkinlikte bayilerle ilk kez bir araya gelen yeni yönetim, hedeflerini anlattı. Turpa Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tavas ve Başkan Yardımcısı Tolga Tavas mevcut bayilerle tanıştı.
3 YILDA 1000 FRANCHİSE HEDEFİ
Turpa Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tolga Tavas, “Turpa, emlak sektörüne yön veren, sektörü bir yerden bir yere taşıyan bir marka olacak. Bunun altyapısını hazırlamaya başladık. Turpa’nın ilk hedefi her ilde bir bayi vermek. Adeta bir banka kadar güvenilir bir yapı oluşturuyoruz. Genel merkezimizi İstanbul’a taşıyacağız. 81 ilde 81 bayi ile başlıyoruz. Her güne bir Turpa diyerek 365 franchise ile devam edeceğiz. Bir sonraki hedefimiz ise 81 ilde 1000 şube açmak. Kısacası Türkiye’de ulaşamadığımız bir yer kalmayacak.”


HEDEFİNİZ BÜYÜKSE BİZ VARIZ
“Yurtdışında Katar, Dubai, Abu Dabi, Birleşik Krallık, İngiltere, Yunanistan, Hollanda, Almanya ve Belçika gibi ülkelerdeki franchise talepleri ile ilgili görüşmelerimiz devam ediyor. Oralardan talepler almaya başladık. İlk hedefimiz tabiki Türkiye. Dünyaya yerli markamızla hizmet vereceğiz. ‘Hedefiniz Büyükse Biz Varız’ diyoruz. Hedeflerimiz büyük olduğu için de büyük hedeflerin her zaman yanındayız. Turpa Gayrimenkul Franchise’ı sayesinde Türkiye’nin her yerinde yerli bir marka olmanın ayrıcalıkları ile işinizi büyütme imkanı sunuyoruz.”


KADIN GİRİŞİMCİLERE DESTEK
“81 ilde 81 kadın girişimciye ulaşacağız. Turpa Gayrimenkul olarak kadın girişimcileri 81 ilde destekleyeceğiz. Girişimci kadınları çalışma hayatına kazandırmak için faaliyetlerimiz olacak. Tüm girişimci kadınlarımızı markamıza bekliyoruz.”


‘TÜRKİYE’NİN EMLAK ŞİRKETİ OLACAĞIZ’
“Turpa olarak eğitime ve akademiye çok özen göstereceğiz. Online ve yüzyüze eğitimlerle devam edeceğiz. 15 günlük ve aylık toplantılar planlıyoruz. Sektörün duayen isimlerini konuk edeceğiz. Biz Turpa çatısı altındaki her arkadaşımıza eğitim vermeyi hedefliyoruz. Turpa’yla çalışan herkes mutlu olacak. Türkiye’nin emlak şirketi olacağız. Sürprizlerle dolu bir markayız. Bizimle çalışanlar her an sürprizlerle karşılaşabilecek.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.