banner24
banner25
İzmir 11°
parçalı az bulutlu

Türk Ulaşım Sektörü Uluslararası Fuar'la İstanbul'da Buluşuyor

18 yıldır Türk ulaşım sektörünü biraraya getiren Intertraffic İstanbul, bu yıl 24-26 Mayıs 2017 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi'nde ziyarete açılıyor.

Türk Ulaşım Sektörü Uluslararası Fuar'la İstanbul'da Buluşuyor

18 yıldır Türk ulaşım sektörünü biraraya getiren Intertraffic İstanbul, bu yıl 24-26 Mayıs 2017 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi'nde ziyarete açılıyor.

23 Mayıs 2017 Salı 16:20
Türk Ulaşım Sektörü Uluslararası Fuar'la İstanbul'da Buluşuyor

18 yıldır Türk ulaşım sektörünü biraraya getiren Intertraffic İstanbul, bu yıl 24-26 Mayıs 2017 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi'nde ziyarete açılıyor. Fuarın açılışı, İmar Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Sözcüsü, Erzurum Milletvekili ve Intertraffic İstanbul Bilim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreteri Hayri Baraçlı'nın da katılımıyla açılacak. Intertraffic İstanbul Fuarı'na bu yıl 30 ayrı ülkeden 200'den fazla katılımcı ve 90'dan fazla ülkeden 6 bini aşkın ziyaretçi gelmesi bekleniyor.

Günümüzde şehirlerde yaşayan insanların en büyük sorunu şehir içi ulaşım ve trafik sorunu. Ulaştırma Bakanlığı verilerine göre, İstanbul'da trafikte yaşanan günlük hareketlilik 28,5 milyon dolayında. Gelecekte bu hareketin 40-50 milyon günlük harekete ulaşacağı tahmin ediliyor. Türkiye'de özellikle büyükşehir belediyeleri büyük nüfus ve ulaşımı yönetmek için akıllı ulaşım sistemlerine yatırım yapıyor. Şehirlerdeki akıllı çözümler ise yüzde 94'lük oranla en çok ulaşım bölümünde kullanılıyor.

90'DAN FAZLA ÜLKEDEN 6 BİN ZİYARETÇİ BEKLENİYOR

Intertraffic İstanbul, bu yıl, 24-26 Mayıs 2017 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek. Intertraffic İstanbul'a, 30 ülkeden 200'den fazla katılımcı yer alıyor. Başta Avrupa ülkeleri olmak üzere Irak, İran, Suudi Arabistan, Rusya, Katar ve Türki Cumhuriyetler gibi 90'dan çok ülkeden 6 binden fazla ziyaretçi bekleniyor.

Intertraffic İstanbul'da, Güney Kore ile Türk hükümeti arasında ikili görüşmeler de yapılacak.

Fuardaki etkinlikler kapsamında, Uluslararası Karayolu Federasyonu (IRF) tarafından fuar alanındaki Turuncu Oda'da 4 workshop çalışması yapacak. Workshop çalışmaları 24 Mayıs'ta yapılacak. 25 Mayıs'ta ise sabah ve öğleden sonra IRF Workshop çalışmaları yapılacak.

Son Güncelleme: 23.05.2017 16:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.