banner24
banner25

Tekstil mağazasından stil danışmanlığına evrildik

Şık giyinmek isteyen erkekler özel butikleri tercih ediyor. 365 gün şık olmak isteyenler artık stil danışmanlarına dönüşen butiklerden alışveriş yapıyor. Müşterilerin sorularına, zamana ve mekana göre özel kombinler hazırlanıyor.

Tekstil mağazasından stil danışmanlığına evrildik

Şık giyinmek isteyen erkekler özel butikleri tercih ediyor. 365 gün şık olmak isteyenler artık stil danışmanlarına dönüşen butiklerden alışveriş yapıyor. Müşterilerin sorularına, zamana ve mekana göre özel kombinler hazırlanıyor.

05 Ocak 2022 Çarşamba 10:08
Tekstil mağazasından stil danışmanlığına evrildik
İzmir Alsancak'ta hizmet veren butik sahibi Hancıoğlu, butik bir mağaza olduklarının altını çizerken yaptıkları işin artık stil danışmanlığına doğru evrildiğini vurguladı. Özel günlerde giyilen kıyafetlerin nerede giyileceğinin bile önemli olduğunu söyleyen Hancıoğlu müşterilere sordukları soruların cevaplarına göre kombinler hazırladıklarını ifade etti.
Kupon By Tosyalı firma sahibi Samim Hancıoğlu, “Kendimi bildim bileli bu işi yapıyorum. Ekibim de aynı şekilde. Biz çocukluğumuzdan beri sektörün içinde yetiştik. Uzun yıllardır bu işi yapıyoruz. Biz burada kişiye özel dikim yapıyoruz. Haute couture devam ederken aynı zamanda hazır giyim tarzında koleksiyonlarımızda yer alıyor. İnsanların hemen alıp gidebileceği, belli bir yaş grubuna da hitap eden kolleksiyonlar da hazırlıyoruz."
ŞIK GİYİNMEK İSTEYEN İZMİRLİ ERKEKLER BİZİ TERCİH EDİYOR
"İzmir’de müşteri portföyümüz oldukça geniş. Şık giyinmek isteyen erkekler bizi tercih ediyor. Özellikle 20 yaş üstü erkekler kombinlerini bize bırakıyor. Erkek giyiminde 365 gün şıklık için tercih ediliyoruz diyebilirim."
“STİL DANIŞMANLIĞI YAPIYORUZ”
"Özellikle yaz sezonunda düğün, etkinliklerle ilgili kıyafetler hazırlıyoruz. Çeşme’de bir düğün var. Düğün sahibi ne giyer? Yakınları ne giyer? Hem şık olsun, hem de vasat olmasın. Mümkün mertebe bunun ortasını yakalamaya çalışıyoruz. Bir nevi bizim işimiz danışmanlığa dönüştü. Stil danışmalığı ya da kıyafet danışmanlığı diyebiliriz buna. Bize insanlar elbise istiyoruz dediklerinde soruyoruz nerede giyeceksiniz? Mesela kızımın düğününde giyeceğim diyene kızınızın düğünü nerede diyoruz. Mesela salonda şu kadar kişinin katılacağı yerde olacak. Size abartılı olmayan bir smokin tavsiye ediyoruz. Ya da işadamıyım sünnet düğünü yapacağım diyor. Kaç kişilik ve nerede yapacaksınız diye soruyoruz. 500-600 kişilik bir organizasyon olacak dediklerinde tavsiyelerimiz oluyor. Yüzde 90 müşterilerimize teklifler mantıklı geliyor. O doğrultuda ilerliyoruz” şeklinde konuştu.
Her yıl yeni kreasyon hazırladıklarını söyleyen Hancıoğlu “Ayrıca bu mağazaya geldiğinizde bir önceki yıla ait kreasyonları bulamazsınız. Her yıl yeni tasarımlar ve yeni kombinlerle müşterilerimizi karşılıyoruz. Butik olmamız nedeniyle her ayrıntıyla birebir ilgilenebiliyoruz. Yaşanan bir problemde müşterimizin olduğu yere gidip problemi çözebiliyoruz, acil durumlarda 1 günde bile takım elbise hazırlayabiliyoruz. 20 yaş üstü erkek giyiminde her şeyi yapıyoruz. Tabi ki sünnet programlarında çocuklara babalarıyla hatta dedeleriyle aynı kombinleri ayarlıyoruz.
”TEK DERDİMİZ DOĞRU ELBİSEYİ DOĞRU KİŞİYE DOĞRU YERDE GİYDİRMEK”
“Tek derdimiz doğru elbiseyi, doğru kişiye, doğru yerde giydirmek. Uzun yıllardır en küçük ayrıntısından itibaren öğrenip her konumda insanla çalışmış olmamın artıları çok fazla. Yaptığımız ürünler kişiye özel hazırlanır.”
“Tekstil mağazasından stil danışmanlığına evrildik. Biz çok şık bir butiğiz. Yaptığımız ürünler çok az sayıda yapılıyor. Davette sadece bize özel bizim için hazırlanmış bir renkten sınırlı sayıda üretilen ürünlerimiz bulunuyor. İzmirliler birbirini bilir. Gittikleri mekanlarda pişti olmalarını istemeyiz. Az sayıda üretiriz. Sıradan ürünler asla koymayız mağazamıza."
"Genelde İzmirli işadamları bizi tercih ediyor. İzmir’in bilinen aileleri bizi tercih ediyor. Yaz sezonu renksiz olmaz. İzmir sıcak ve renkli bir şehir. Kremlerimiz var. Sarı ceketlerimiz, renkli pantolonlarımız var. Aynı zamanda çok şık keten gömlekler yapıyoruz. İzmirli işadamı genelde takım elbise giymiyor. Bu sene beli ipli pantolonlar var. Keten gömlek her zaman olduğu gibi yine var.”
ÜNLÜ İSİMLERİN TERCİHİ
“Mert Fırat, Nuri Alço, Ahmet Özhan, Ahmet Selçuk İlkan, basketbolcular, futbolcular bizi tercih eden ünlüler arasında yer alıyor.”
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.