banner24
banner25

Pandora’dan Menderes’te muhteşem açılış

Pandora Şirketler Grubu’nun yeni plazası İzmir Menderes’te açıldı.

Pandora’dan Menderes’te muhteşem açılış

Pandora Şirketler Grubu’nun yeni plazası İzmir Menderes’te açıldı.

21 Mart 2022 Pazartesi 11:03
Pandora’dan Menderes’te muhteşem açılış

Gruba bağlı şirketlerin yer aldığı merkezden hem Türkiye’ye hem de yurtdışına hizmet verilecek.

Pandora açılışına Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, siyasi parti ve stk temsilcileri, Otokent Başkanı Feyzi Demir, Almanya’dan gelen 50’den fazla uluslararası seyahat acentesi yetkilisi, bayiler ve İzmir’in önde gelen iş insanları katıldı.

Açılışta konuşma yapan Pandora A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Akbay, “Bundan 15 yıl önce kurulan ve günden güne büyüyerek yoluna devam eden şirketimiz bugün Türkiye’de 33 iş ortağıyla ve yurt dışında 1000’den fazla seyahat acentasıyla hizmet veriyor” dedi.

Açılışta konuşma yapan Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda hayırlı olsun dileklerini iletti.Açılışa Almanya’dan gelen 50’den fazla uluslararası seyahat acentesi yetkilisi, bayiler ve İzmir’in önde gelen iş insanları katıldı.

Firma hakkında bilgi veren Gökhan Akbay, “Öncelikle araç kiralama işi yapıyoruz. Sıfır aldığımız araçları kiralamada kullanıyoruz. Belli bir kilometrenin ardından bu araçları ikinci el olarak satıyoruz. Ayrıca grubumuz bünyesinde bir inşaat şirketimiz de yer alıyor. Sattığımız araçların, kredileri, sigortaları konusunda yardımcı oluyoruz. Araçla ilgili birçok işlem Menderes’te yeni açtığımız merkezimizde yer alıyor. Tüm Türkiye’de 24 bayimiz bulunuyor. Yurtdışından uçak inen her şehrimizde bayilerimiz yer alıyor. Yurtdışında ise Nürnberg’te Pandora GMBH şirketimiz bulunuyor."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.