banner24
banner25

Forbest, dünya markası oluyor

Türkiye'nin gıda dışı marketler zinciri Forbest, Ege'deki 16 şubenin ardından rotayı Avrupa olarak belirledi.

Forbest, dünya markası oluyor

Türkiye'nin gıda dışı marketler zinciri Forbest, Ege'deki 16 şubenin ardından rotayı Avrupa olarak belirledi.

30 Nisan 2022 Cumartesi 14:50
Forbest, dünya markası oluyor

Forbest’in Avrupa’daki ilk mağazası Hollanda Rotterdam’da 4 Haziran’da açılıyor.


Forbest, Leva House markası ile ürettiği ürünleri Amerika, Hollanda, Meksika, Sırbistan, Bulgaristan başta olmak üzere birçok ülkeye ihraç ediyor.
Firmanın bu yılki hedefleri arasında Avrupa’nın diğer şehirlerinde mağaza açmak yer alıyor. Forbest, yeni mağazalarıyla birlikte ihracat rakamlarını büyütüp ülke ekonomisine de katkı sağlamayı hedefliyor.

Gıda dışı marketçilikte ulusal marketlerin tedarikçisi olan Forbest, mağazalarının yanısıra online satış, toptan ve perakende ürünler ile milyonlarca tüketiciye hizmet veriyor. Firma ulusal marketlerin gıda dışı ürünlerde en büyük üretici ve tedarikçilerinden biri olarak raflarda yerini alıyor.

Firma, şirketler topluluğu bünyesinde İzmir’de 1000’e yakın çalışanı ile büyük bir istihdam sağlayarak büyümeye devam ediyor. Karşıyaka, Hatay, Özkanlar, Şirinyer, Gaziemir, Üçkuyular, Bozyaka,Bornova,Çiğli,Menemen, Torbalı,Nokta, Bostanlı, Buca Forbes, Akhisar ve Muğla'da yer alan 1000'er metrekarelik 16 mağazada 16 kategoride toplam 13 bin çeşit ürün satılıyor. Forbest Mağazaları'nda; kırtasiye, züccaciye, cam, porselen, plastik, hırdavat, avize, madeni eşya, kozmetik, bijuteri, hediyelik, elektronik, ev tekstili, iç giyim, terlik, oyuncak olmak üzere binlerce ürün milyonlarca vatandaşa ulaşıyor.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.