banner24
banner25

Ermat Otomotiv’den Renault Zoe tanıtım etkinliği

Renault’un %100 elektrikli modeli Zoe’nin tanıtım ve deneme sürüş etkinliği Ermat Renault Gaziemir Plaza’da gerçekleşti.

Ermat Otomotiv’den Renault Zoe tanıtım etkinliği

Renault’un %100 elektrikli modeli Zoe’nin tanıtım ve deneme sürüş etkinliği Ermat Renault Gaziemir Plaza’da gerçekleşti.

29 Mart 2023 Çarşamba 12:11
Ermat Otomotiv’den Renault Zoe tanıtım etkinliği
Ermat Plaza yöneticileri ve personelinin de hazır bulunduğu etkinlikte deneme sürüşleri de yapıldı. Radyo Ege’den de canlı olarak gerçekleşen tanıtımda Zoe hakkında bilgiler verildi. Yapılan etkinlikte Radyo Ege’nin sevilen DJ’leri Mustafa Karslıoğlu ve Balamir Yıldız canlı yayın sunumunu gerçekleştirdi.
Ermat Otomotiv Satış Direktörü Orhan Ekinci, “Renault Ermat Gaziemir Plaza’mızda Zoe modelimizin tanıtımını ve deneme sürüş etkinliğini yaptık. Bugün showroomuzu komple Zoe bayraklarıyla süsledik. Deneme araçlarımız dışarıda yerini aldı. Güzel bir ilgi oldu. Elektrikli Zoe ile ilgili Radyo Ege’den de canlı yayınımızı gerçekleştirdik diye açıklama yaptı. Yapılan etkinlikte ayrıca Ermat Gaziemir Satış Müdürü Yiğit Coşkun, Ermat Çiğli Şb. Satış Müdürü Serkan Orak, Ermat Bornova Şb. Satış Müdürü Ece Gözeğer’de hazır bulundu ve açıklamalar yaptılar.
İlginin çok olduğu Renault Zoe modeli ile ilgili açıklama yapan Satış danışmanları Cem Cavez ve Anıl Sağlıklı şunları söyledi: “Aracımız 130 TL ile 395 km yol yapabiliyor. Türkiye’de maliyetine göre elektrik şarj maliyetine göre en uzun menzili yapan otomobillerden biri. Renault markası 2011 yılından beri elektrikli otomobilleri Türkiye’de satıyor. Bu işi ilk başlatan en büyük yatırım yapan markayız” dediler. “Ayrıca İzmir’de Ermat Otomotiv olarak 3 plazada elektrikli araçlarımızı sattıklarını ifade ettiler.
“Plazalarımızın önünde şarj istasyonlarımız yer alıyor. Bizden otomobil alan müşterilerimiz araçlarını ücretsiz olarak bu noktalarda şarj edebiliyorlar. İzmir’de 255 adet civarında şarj istasyonu yer alıyor. Bu önümüzdeki yıl 1000’in üzerine çıkacak. Bununla ilgili bakanlığın ve özel sektörün çok büyük yatırımları var. Şu anda Zoe’nin satış fiyatı 900 bin civarında.”
395 km menzili ve hızlı şarj özelliğiyle Zoe’nin bataryası 8 yıl ya da 160.000 km garanti kapsamında yer alıyor. 80 kw elektrikli motor, motor b sürüş sistemi, sürüş yardım sistemleri, E-Shifter elektronik vites kolu gibi özellikleri ile dikkat çekiyor.
Satış direktörü Orhan Ekinci yapılan etkinliğin kapanışında yaptığı açıklamada sürpriz yaparak Renault Genel Müdürlüğü destekleri ile Mart ayında bizden Zoe alan müşterilerimize ilk bakımlarını ücretsiz hediye ettiklerini söyledi. Ekinci, “Elektrikli araçlara ilgi her geçen gün talep artıyor. Bu yıl sonuna doğru elektrikli yeni binek ve ticari araç modellerimiz gelecek. Diğer markamız Dacia’da da elektrikli modellerimiz gelecek” açıklamasında bulundu. Ayrıca tanıtımda müşterilerimize çağrıda bulunuyoruz. Elektrikli Zoe modelimizi merak eden müşterilerimizi Ermat Plaza’larımıza bekliyoruz. Pazartesi’den Cumartesi’ye sabah 08.45’den 17.45’e kadar mesaimizde deneme sürüşleri yapabilirsiniz. Bizlere sosyal medya ya da telefonla ulaşarak deneme sürüşü randevularınızı oluşturabilirsiniz” şeklinde konuştu.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.