banner24
banner25

Ege Migider, Ege’deki Muşlu işadamlarını bir araya getirecek

Ege Muşlu İşadamları ve Girişimciler Derneği (Ege Migider), Karabağlar’daki yeni binasında toplantı yaptı.

Ege Migider, Ege’deki Muşlu işadamlarını bir araya getirecek

Ege Muşlu İşadamları ve Girişimciler Derneği (Ege Migider), Karabağlar’daki yeni binasında toplantı yaptı.

17 Ekim 2022 Pazartesi 15:05
Ege Migider, Ege’deki Muşlu işadamlarını bir araya getirecek
Ege Migider yönetim kurulunun katıldığı toplantıda dernek faaliyetleri ele alındı. Ege Migider Başkanı Ahmet Öznur toplantı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.


Ege Migider Başkanı Ahmet Öznur, “Mayıs’taki genel kurul sonrası başkan seçildim. Derneğimizin merkezini Karabağlar Yeşillik Caddesi’ne taşıdık. Dernek olarak faaliyetlerimize devam ediyoruz. Amacımız Muşlu işadamlarıyla, hemşerilerimizle bir arada güzel işlere imza atmayı planlıyoruz. Muşlu hemşerilerimize faydalı olmak istiyoruz. 5 yıl önce kurulduk. Önümüzdeki zamanlarda güzel faaliyetler planlıyoruz” şeklinde konuştu.


“Ege Migider olarak kurulduğumuz günden bu yana duruşumuz hep istikrarla ileri gitmek üzerine oldu. Her türlü fikre, görüşe, bakış açısına hoşgörü ile eşit mesafede durup memleketimizin her insanını ayrı ayrı sevip saydık. Derneğimizin yönetimini oluşturan değerli üyelerimizin de bu düsturda olduğunu ve her birinin derneğimize ayrı değerler kattığını biliyorum. Siz, işlerinde ve sosyal çevrenizde başarılı, ismini kanıtlamış kıymetli üyelerimiz ile derneğimizi diğer derneklerden farklı bir konuma getirdik. Bu konumu el birliği ile koruyup yücelteceğimize inancım sonsuzdur. Amacımız daha da büyüyüp ilerlemek. Büyümekten kastım da derneğimizi daha da genişletip, maddi ve manevi olarak büyümektir. Esas hedefimiz birlikte işler yapıp, ortaklıklar kurup, güç birliği yapıp, memleketimize ve insanımıza daha faydalı işler yapmaktır. Bu hedef doğrultusunda hepimize sorumluluklar düşüyor” ifadelerini kullandı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.