banner24
banner25

Coldwell Banker Central’den hem iftar hem ödül töreni

Gaziemir’in başarılı emlak ofislerinden Coldwell Banker Central, Extenso Otel’de düzenlenen iftarda bir araya geldi.

Coldwell Banker Central’den hem iftar hem ödül töreni

Gaziemir’in başarılı emlak ofislerinden Coldwell Banker Central, Extenso Otel’de düzenlenen iftarda bir araya geldi.

19 Nisan 2023 Çarşamba 17:47
Coldwell Banker Central’den hem iftar hem ödül töreni

İftar sonrasında 2023 yılının ilk çeyreğinde başarı kazanan gayrimenkül profesyonellerine ise ödül töreni düzenlendi. Ofis brokerları Kandemir Kazandöğer ve Canan Kazandöğer evsahipliğinde gerçekleşen iftarda konuşan Kandemir Kazandöğer, 5 ayda geldikleri noktadan çok mutlu olduklarını dile getirdi.

Coldwell Banker Central Brokerı Kandemir Kazandöğer, “Biz bu akşam Coldwell Banker Central Gayrimenkul olarak hem iş ortaklarımıza hem de yakın dostlarımıza yönelik bir iftar yemeği organize ettik. İftar sonrasında ise 2023 yılının ilk çeyreğini değerlendireceğiz. Ocak, Şubat ve Mart aylarında en çok ciro yapan, en çok işlem yapan, en çok portföy toplayan arkadaşlarımıza ödüllerini takdim edeceğiz. Gayrimenkul sektörünün önemli bir eğitimi olan Maksimum Performansa Ulaşmak isimli eğitimin sertifakalarını dağıtacağız. İş ortaklarımızla ve çevremizle bir araya gelebilmek için böyle bir organizasyon ayarladık. İlerleyen dönemlerde daha güzel etkinliklerde yapacağız.”

“Coldwell Banker Central olarak 5 aylık bir ofisiz. İlk açarken ofis olarak hedefimiz birinci yılımızda 25 gayrimenkul danışmanına ulaşmayı hedeflemiştik. 5 ayda 27 gayrimenkul danışmanı ile çalışmaya başladık. Bir yıllık hedefimizi 5 ay gibi sürede geçmiş olduk. Gaziemir ve çevresinde yaklaşık 150 portföy yönetiyoruz. Bunun yanısıra Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde arsa ve arazi satışları gerçekleştiriyoruz. Ayrıca yurtdışı pazarında çok güçlü olan Kıbrıs’ta proje satışlarımız devam ediyor. Güzel bir yolda ilerliyoruz. Daha da iyi olacağını görüyoruz. İzmir’de 45 Coldwell Banker ofisi arasında mart ayında ciro sıralamasında 5. olduk” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.