banner24
banner25

Binax Güzelbahçe görkemli bir törenle açıldı

Binax Türkiye Gayrimenkul’ün en yeni şubesi Binax Güzelbahçe, Yelki’de çok sayıda davetlinin katıldığı bir törenle hizmete girdi.

Binax Güzelbahçe görkemli bir törenle açıldı

Binax Türkiye Gayrimenkul’ün en yeni şubesi Binax Güzelbahçe, Yelki’de çok sayıda davetlinin katıldığı bir törenle hizmete girdi.

23 Mayıs 2022 Pazartesi 13:32
Binax Güzelbahçe görkemli bir törenle açıldı
Açılışta Seferihisar eski belediye başkanı Hamit Nişancı ve Binax Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Güleroğlu birer konuşma yaptı.

Binax Gayrimenkul’ün 18. şubesi Yelki’de Tolgacan Akgün, Atilla Akgün, Şakir Ogün Tarhan, Mehmet Özgün ortaklığında hizmete geçti. Açılışta emlak ve siyaset camiasından çok sayıda kişi yer aldı.
YÜZDE YÜZ YERLİ MARKA
2010 yılından bugüne 18 şubeye ulaşan yüzde yüz yerli gayrimenkul markası Binax, Mesut Güleroğlu’nun 33 yıllık sektör deneyimiyle büyümeye devam ediyor. Markanın Güzelbahçe şubesinin ardından Urla ve Alaçatı şubelerinin açılışları da çok yakında yapılacak.
EMLAKÇILIĞIN ŞEKLİNİ DEĞİŞTİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ
Açılışta yaptığı konuşmada Binax Türkiye Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Güleroğlu, “1990 yılında mesleğe başladım. 2010 yılında da Binax Gayrimenkul’ü kurdum. Tek ofisle başladığımız hikaye bugün 18 şubeye ulaştı. Arkadaşlardan sözünü aldık. Bu bölgede çevre ilçelerde de yeni şubeler açacağız. Çok yakın zamanda Urla şubemizi açacağız. Emlakçılığın şeklini de değiştirdik. Artık eğitim ve stajla mesleğe başlanıyor. Dört arkadaşımız bir araya gelerek bu ofisi açtılar. Ciddi bir emek ve maddi güç harcayarak şahane bir ofis oluşturdular. İzmir’e hayırlı ve uğurlu olsun diyorum” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesilirken bando, çaldığı müziklerle açılışa neşe kattı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.