banner24
banner25

Kripto Para Madenciliği Artık Cepte

Sanal paralarla ilgili geliştirilen yeni bir uygulama ile artık cep telefonlarıyla madenciliği yapılabilecek

Kripto Para Madenciliği Artık Cepte

Sanal paralarla ilgili geliştirilen yeni bir uygulama ile artık cep telefonlarıyla madenciliği yapılabilecek

06 Mart 2018 Salı 20:56
Kripto Para Madenciliği Artık Cepte

Sanal paralarla ilgili geliştirilen yeni bir uygulama ile artık cep telefonlarıyla madenciliği yapılabilecek. Electroneum projesi, kripto para madenciliğini küresel ve kitlesel bir şekilde yapmayı planlıyor. Bunu yapabilmek için de mobil cihazları kullanacak. Bu proje ile akıllı telefonu olan herkes, mobil madencilik yaparak ayda birkaç dolar değerinde kripto para kazanabilecek. Bilindiği üzere madencilik işlemi oldukça fazla elektrik tüketimine sebep oluyor. Ancak Electroneum’un mobil madencilik sistemi çok az veri ve elektrik tüketimi bunların yanında az bir teknik bilgiyle yapılabiliyor. Bu nedenle gayet makul görünüyor.

Electroneum, operatör şirketleriyle anlaşmalar yaparak kullanıcıların kazandığı kripto paraların bazı giderlerde kullanılmasını sağladı. Örneğin kazanılan paralar faturaları ya da bazı vergileri ödeyecek. Bu ortaklıklar ile Electroneum 130 milyon müşteriye erişim sağladı.

Her gün yeni bir teknolojinin ortaya çıktığı Kripto paralarla ilgili olarak bu sefer akıllı telefon kullanıcıları hedefleniyor. Bu yeni platform, kripto para madenciliği için mobil cihazları kullanarak herkese belli bir gelir elde etme imkanı sağlayacak.

Electroneum bir uygulama sayesinde cep telefonunuzu kripto madenciliği için kullanıyor. Dünya nüfusunun yüzde 71’i aylık 10 dolardan daha az bir parayla yaşamını sürdürüyor. Gelişmekte olan ülkelerde akıllı telefon kullanım oranlarının her yıl artması da bu pazara olan ilgiyi tetikleyebilir. 2013’ten 2015’e kadar akıllı telefon kullanım oranı yüzde 21’den yüzde 37’ye yükseldi. En düşük GSMH’ye sahip ülkelerde 2017 ölçümlerine göre akıllı telefon kullanım oranı yüzde 25-30 arasında yer alıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.