banner24
banner25
İzmir 11°
parçalı az bulutlu

Sergen Yalçın Konyaspor ile anlaştı

Spor Toto Süper Lig takımlarından Atiker Konyaspor, teknik direktörlük görevi için Sergen Yalçın ile anlaşmaya vardı.

Sergen Yalçın Konyaspor ile anlaştı

Spor Toto Süper Lig takımlarından Atiker Konyaspor, teknik direktörlük görevi için Sergen Yalçın ile anlaşmaya vardı.

05 Mart 2018 Pazartesi 01:40
Sergen Yalçın Konyaspor ile anlaştı

Spor Toto Süper Lig takımlarından Atiker Konyaspor, teknik direktörlük görevi için Sergen Yalçın ile anlaşmaya vardı. Mehmet Özdilek ile yollarını ayıran Konya ekibi, teknik direktörlük görevi için Sergen Yalçın'la prensipte anlaşmaya varıdğı belirtildi.

KONYASPOR KULÜBÜ RESMİ AÇIKLAMA YAPTI

Konyaspor Kulübü yetkilileri konuyla ilgili ollarak yaptıkları açıklamada, Sergen Yalçın ile her konuda anlaşma sağladıklarını ve Sergen Yalçın'Qın imza atmak için Konya'ya geleceğini dile getirdi.

Konyaspor yönetim kurulunun teknik direktörlük görevi için Mehmet Özdilek'ten sonra bu göreve Sergen Yalçın'ı getirdiğini ifade eden yetkililer, Sergen Yalçın ile sezon sonuna kadar takımı çalıştırması için anlaşmaya vardıklarını dile getirdi.

"SALI GÜNÜ TAKIMLA İLK ANTRENMANA ÇIKACAK"

Konyaspor yetkilileri, Sergen Yalçın'ın teknik direktör olarak salı günü Konyaspor'un başında olacağını aktardı. Konyaspor'un internet sitesinden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi: "Konyaspor Yönetim Kurulu, bu akşam yaptığı olağan üstü toplantı sonrası, teknik direktör Sergen Yalçın ile sezon sonuna kadar prensipte anlaşmaya varöıştır. Teknik direktör Sergen Yalçın,  salı günü Konyaspor'un başında antrenmanlara çıkacaktır."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.