banner24
banner25

Atiker Konyaspor gol oldu yağdı

İlhan Cavcav sezonunun bol gollü müsabakalarından biri yaşandı. Atiker Konyaspor aldığı 3 puan ve attığı 5 golle Süper Lig'de kalma yolunda önemli bir adım atmış oldu.

Atiker Konyaspor gol oldu yağdı

İlhan Cavcav sezonunun bol gollü müsabakalarından biri yaşandı. Atiker Konyaspor aldığı 3 puan ve attığı 5 golle Süper Lig'de kalma yolunda önemli bir adım atmış oldu.

08 Nisan 2018 Pazar 22:29
Atiker Konyaspor gol oldu yağdı

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında oynanan mücadelede tam 5 gol vardı. İlhan Cavcav sezonunun bol gollü müsabakalarından biri yaşandı. Atiker Konyaspor aldığı 3 puan ve attığı 5 golle Süper Lig'de kalma yolunda önemli bir adım atmış oldu. 

Atiker Konyaspor'un gollerini Skubic, Bouribia, Eto'o(2) ve Volkan Şen  kaydetti. Demir Grup Sivasspor oyuncusu Tolgahan Acar ise dakikalar 66.' yı gösterirken kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. 

Hızlı başlayan karşılaşmada Skubic 16.dakikada Yeşil beyazlı ekibi 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Nejc Skubic'in golünün ardından ilk yarıda başka gol olmadı. 

Dakikalar 59.'u gösterdiğinde ev sahibi takım bu kez Mehdi Bourabia'nın sert şutu ile skoru 2-0 yaptı. 66. dakikada ise kendisine atılan uzun pasa hareketlenen Ömer Ali Şahiner'den önce topa ceza alanı dışında müdahale eden konuk takım kalecisi Tolgahan Acar, maçın hakemi Fırat Aydınus tarafından kırmızı kartla cezalandırıldı. Konuk ekibin 10 kişi kalmasından 3 dakika sonra Atiker Konyaspor'un 3. golünü Kamerunlu yıldız futbolcu Eto'o kaydetti.  Kazanılan serbest vuruşta Samuel Eto'o kurulan barajın altından topu filelerle buluşturdu. 

75.dakikada Kamerunlu yıldız futbolcu Samuel Eto'o tecrübesini kendisinin 2. takımının 4.golünü kaydederek ispatladı. Maçın sonucunu kaydeden golü ise Volkan Şen 87.dakikada kaydetti. 

Atiker Konyaspor'un 5-0'lık net bir galibiyetle önemli  bir puan aldığı mücadele sonunda  Demir Grup Sivasspor 41. puanda kalırken,  3 puanı alan Konyaspor ise 28 puana yükseldi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.