banner24
banner25
İzmir 11°
parçalı az bulutlu

Yaz geldi, kilo vermek isteyenler güzellik salonlarına koşuyor

Bölgesel incelmede başarılı sonuçlara imza atılan VACUM uygulamasına ise talepler artıyor. Bölgesel incelme yöntemi olan VACUM ile mükemmel sonuçlara imza atılıyor.

Yaz geldi, kilo vermek isteyenler güzellik salonlarına koşuyor

Bölgesel incelmede başarılı sonuçlara imza atılan VACUM uygulamasına ise talepler artıyor. Bölgesel incelme yöntemi olan VACUM ile mükemmel sonuçlara imza atılıyor.

29 Haziran 2022 Çarşamba 11:08
Yaz geldi, kilo vermek isteyenler güzellik salonlarına koşuyor

Vakum uygulamasında en iyi sonuçlara imza atan Tuğçe Beauty Central Life Genel Müdürü Tuğçe Kılınç, tek seansta 4 cm incelterek en iyi sonuçlara imza atıyor. Karşıyaka ve Buca’da yer alan güzellik salonlarında bu hizmeti sunan firmaya inanılmaz bir talep yoğunluğu yaşanıyor.

Bölgesel incelme yöntemleri için bir çok cihaz ve uygulama metodu olduğunu anlatan Tugçe Kılınç, vakumun tamamen kullanıma bağlı ve tecrübe ile rakiplerinden ayrıştığını söyledi.

Kılınç, Bölgesel incelmeye büyük bir talep olduğunu anlattı. Sektörde Türkiye’yi dünyada bir marka haline getirmek için çalıştıklarını belirten Kılınç , “Vakumda inanılmaz sonuçlara eriştik. İzmir de bu konuda çok iyi isim yaptık ve iyi sonuçlar verdik. Bu işe tamamen ticari bakan bir çok salon var. Bu algıyı yıktık. Tamamen profosyonel çalışarak sonuç veriyoruz. Bu cihaz her salonda bulunabilir ancak herkes aynı sonucu veremiyor. Takip etmek ve doğru uygulamak gerekiyor.

Vakum ile vücut orantısına uygun olarak gerekli bölgesel incelmeyi sağladıklarını kaydeden Kılınç , “Hem kadınlarda hem de erkeklerde çok başarılı sonuçlar elde ediyoruz. Öncelikli olarak kişilerin ihtiyaçlarını belirliyoruz ve olması gereken kilo endeksine göre uygulama yöntemine karar veriyoruz. Özellikle göbek ve basen, kol,karın, yan simitler bölgelerinde incelmek isteyen kişiler şu an en çok bu uygulamayı tercih ediyor” dedi.

Tek seansta 2 veya 6 cm incelmek mümkün

Bir diğer adı “traşlama” olan uygulamanın, kilo vermek isteyen kişiler için bir umut oluyor. Açıklamalarına devam eden Kılınç, “Vakum uygulamasını yaptığımız danışanlarımızın beslenme düzenlerine de dikkat etmelerini istiyoruz. Bu aslında bir bütünün parçası. Kilo verme sürecinde biz kişilere yardımcı oluyoruz ve orantılı bir şekilde zayıflamalarını sağlıyoruz. Sağlıklı bir şekilde kilo vermek isteyen danışanlarımıza mutlaka diyetle uygulamayı destekledikleri takdirde istedikleri görünüme rahatça kavuşabiliceklerini anlatıyoruz. Vakum bölgesel olarak incelme sağlar. Vücutta biriken yağın atılması oldukça önemlidir. Bu nedenle danışanlarımızın beslenme alışkanlıklarının değişmesi ve hayatlarına belirli ölçüde sporu dahil etmesi bizim açımızdan çok önemli. Bu uygulama seanslar halinde süren bir uygulama. Ancak biz tek seansta 2-6 cm’e kadar incelme sağlıyoruz. Bu inanın dünya standartlarında mükemmel bir oran” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.