banner24
banner25
İzmir 11°
parçalı az bulutlu

Usta Kadınlar’ın hizmet ofisi Alsancak’ta açıldı

Usta Kadınlar Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’nin hizmet ofisi Alsancak’ta açıldı.

Usta Kadınlar’ın hizmet ofisi Alsancak’ta açıldı

Usta Kadınlar Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’nin hizmet ofisi Alsancak’ta açıldı.

11 Mart 2022 Cuma 08:33
Usta Kadınlar’ın hizmet ofisi Alsancak’ta açıldı

Usta Kadınlar Alsancak ofisinin açılışını İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger yaptı. Siyasi parti ve STK temsilcilerinin de yer aldığı açılışa çok sayıda davetli katıldı.

İzmir Valisi Köşger, açılış kurdele kesiminin ardından Usta Kadınlar Alsancak hizmet ofisini kooperatif üyesi kadınlarla birlikte inceledi. Usta Kadınlar Kooperatifi Başkanı Seçkin Aktürk’ten bilgi alan Köşger, başarılar diledi. Köşger, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle tüm kadınların kadınlar gününü kutladı.

Usta Kadınlar Kooperatif Başkanı Seçkin Aktürk, "Kurucu üyelerimiz Mihriban Keleş, Ebru Kılıç, Zeynep Şen, Semiha Paçacı, Bahar Kahrıman, Sıla İlgi Akkaş ve diğer üyelerimiz ile kurulduğumuz günden bu yana Usta Kadınlar olarak özellikle hak temelli kadın istihdamının güçlenmesi için sağlam adımlarla kadın girişimcilerimizin yanındayız. İl, ilçe, köy köy gezdiğimiz tüm yerlerde el emeği göz nuru yapılan tüm işleri izlerken gurur duyduk, neden bizimde bir parça tuzumuz olmasın dedik ve artık tüm kadınlarımızın yaptıkları el işlerinin sergilendiği bir platform (sanal pazar) hazırladık.

“Ayrıca ürünün yanı sıra hizmet sektöründe de kadınlarımızla birlikteyiz. Şoför, yaşam koçu, özel öğretim, temizlik görevlisi, diyetisyen, hasta bakıcı ve daha bir çok alanda kadının kadınla dayanışması için ilk adımı attık. Bütün kadınlarımızın bizlere katılmasını içlerindeki gücün farkına varmalarını istiyor ve bekliyoruz” şeklinde duygularını dile getirdi.

Son Güncelleme: 11.03.2022 08:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.