banner24
banner25

Türkiye Süper Enduro Motor Şampiyonası Bergama'da

Türkiye Süper Enduro Motosiklet Şampiyonası Bergama'da gerçekleştirilecek.

Türkiye Süper Enduro Motor Şampiyonası Bergama'da

Türkiye Süper Enduro Motosiklet Şampiyonası Bergama'da gerçekleştirilecek.

06 Haziran 2017 Salı 17:50
Türkiye Süper Enduro Motor Şampiyonası Bergama'da

Türkiye Süper Enduro Motosiklet Şampiyonası Bergama'da gerçekleştirilecek. Bergama'daki motor yarışları, Türkiye Süper Enduro Şampiyonası ikinci ayak yarışları olacak. Yarışma 17-18 Haziran tarihinde İzmir'in Bergama ilçesinde gerçekleştirilecek.

Motosiklet tutkunlarının ilgiyle takip ettiği Enduro Türkiye Şampiyonası'nın ikinci ayağı İzmir'in Bergama ilçesinde düzenlenecek. Enduro tutkunlarının ilgi ile takip ettiği Türkiye Süper Enduro Şampiyonası Bergama Belediyesi'nin desteği ile Bergama'da gerçekleştirilecek.

SPOR, TURİZMİN GELECEĞİDİR SLOGANIYLA YAPILACAK

Bergama yarışları, 'Spor, Turizmin Geleceğidir' sloganı ile Spor Turizmi kapsamında yapılacak. Toplam beş ayaktan oluşan şampiyonanın Bergama ayağında, toplu start alacak enduro sporcuları, zorlu engelleri aşmaya gayret edecek. Enduro Prestij (EP), Süper EnduroGP, Enduro Hobi (EH), Enduro Usta (EU), Enduro Veteran (EV),  Enduro Genç (EG), Enduro Kadınlar (EK) ve Trial sınıfında yapılacak yarışmalar, büyük heyecan ve çekişmeye sahne olacak.

ANTRENMAN VE SIRALAMA YARIŞMALARI

Şampiyonanın ikinci ayağı, ilk gün sıralama ve antrenman yarışmalarıyla başlayacak. İkinci gün yapılacak olan final yarışları sonucunda ise sporcular Bergama Ekstrem Yarış Pisti'nde hem rakiplerini hem de engelleri geride bırakmaya çalışacak.

EKSTREM YARIŞ PİSTİ MOTOSİKLET TUTKUNLARININ BÜTÜK BEĞENİSİNİ KAZANDI

Motosiklet tutkunlarınca merakla beklenen yarışların yapılacağı Ekstrem Yarış Pisti, Bergama Belediyesi'nin desteği ile yapımına başlandı. Pist, Avrupa standartlarına uygun olarak, 19 farklı engel ile donatıldı. Bergama Belediyesi tarafından Bergama'ya kazandırılacak olan Ekstrem Yarış Pisti, Türkiye'nin dört bir yanından gelecek yarışçılara ev sahipliği yapacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ogün Yücel 2017-06-18 04:39:40

Umarım tüm dünyaya açılırız