banner24
banner25
İzmir 11°
parçalı az bulutlu

"Beşiktaş, Türkiye'nin Chelsea'sı Olmayı Amaçlıyor"

Beşiktaş'ın son iki sezonda yaşadığı tüm zorluklara rağmen ligi şampiyon olarak tamamlaması, İngiliz basınının da dikkatini çekti.

"Beşiktaş, Türkiye'nin Chelsea'sı Olmayı Amaçlıyor"

Beşiktaş'ın son iki sezonda yaşadığı tüm zorluklara rağmen ligi şampiyon olarak tamamlaması, İngiliz basınının da dikkatini çekti.

20 Temmuz 2017 Perşembe 19:19
"Beşiktaş, Türkiye'nin Chelsea'sı Olmayı Amaçlıyor"

Beşiktaş'ın son iki sezonda yaşadığı tüm zorluklara rağmen ligi şampiyon olarak tamamlaması, İngiliz basınının da dikkatini çekti. İngiliz The Guardian Gazetesi'nde yayınlanan makalede, Beşiktaş'ın son yıllardaki başarısı konu edildi. Beşiktaş ile ilgili olarak yayınlanan makale, "Beşiktaş, Türkiye'nin Chelsea'sı olma yoluna nasıl girdi" başlığı ile yayınlandı.

"BEŞİKTAŞ TÜRKİYE'NİN CHELSEA'SI OLMAYI HEDEFLİYOR"

İngiliz The Guardian Gazetesi, Süper Lig'de üst üste iki sezondur şampiyon olan Beşiktaş ile ilgili yayınladığı makalede, Beşiktaş'ın son yıllarda yaşadığı zorluklara ve bu zorlukların altından nasıl kalktığı ile ilgili görüşlere yer verdi.

BAŞKAN FİKRET ORMAN'IN SÖZLERİNİ ALINTILADI

İngiliz The Guardian Gazetesi'nde yayınlanan makalede, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın, Beşiktaş'ın 2012 yılındaki durumu ile ilgili olarak, "Kimse takımın başına geçmek istemiyordu, çöküşün eşiğinde idik" sözlerini alıntıladı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın sözlerinin alıntılandığı makalede, UEFA tarafından maruz kaldığı kısıtlamalara ve kendisine açılan 140'tan daha çok davaya rağmen, Beşiktaş'ın, Galatasaray ve Fenerbahçe'yi geride bırakarak iki sezon ard arda şampiyon olduğu hatırlatıldı.

VODAFONE PARK STADYUMU VE DİĞER BAŞARILI ÇALIŞMALAR

Gazetede yayınlanan makalede, İnönü Stadyumu'nun yıkılarak yerine daha büyük olan Vodafone Park'ın yapıldığına değinildi. Beşiktaş'ın Çin'de oynayan ilk Türk takımı olduğunun vurgulandığı makalede, Başkan Fikret Orman'ın '100 milyon taraftar' projesine değinildi. Beşiktaş'ın Real Madrid'in Portekizli yıldızı Pepe'yi transfer ettiği de makalede yer alan bilgiler arasında yer aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.