banner24
banner25
İzmir 11°
parçalı az bulutlu

Opel'in GSİ Modeli Geri Dönüyor

Yeni Insignia'nın performans modeli GSİ, 14 Eylül'de kapılarını aralayacak Frankfurt Uluslararası Otomobil Fuarı'nda görücüye çıkacak.

Opel'in GSİ Modeli Geri Dönüyor

Yeni Insignia'nın performans modeli GSİ, 14 Eylül'de kapılarını aralayacak Frankfurt Uluslararası Otomobil Fuarı'nda görücüye çıkacak.

20 Temmuz 2017 Perşembe 09:30
Opel'in GSİ Modeli Geri Dönüyor

Yeni Insignia'nın performans modeli GSİ, 14 Eylül'de kapılarını aralayacak Frankfurt Uluslararası Otomobil Fuarı'nda görücüye çıkacak. Geçtiğimiz aylarda PSA grubuna geçen Opel, yeni Insignia GSİ modelinin duyurusunu yaptı.

Opel'in 90'lı yıllarda kullandığı performans model GSİ geri dönüyor. Opel’in performans araçlarında kullandığı isim OPC, 90'lı yıllarda ise GSİ ismini kullandı. Şirket, General Motors bünyesine geçtikten sonra değişikliğe gitmişti.

OPEL, PSA GRUBUNA KATILDI

Geçtiğimiz aylarda Opel el değiştirdi ve Peugeot ve Citroen’in de içinde olduğu PSA grubuna katıldı. Bu değişimle birlikte marka yine bir değişiklik yaparak ses getirmek isteyen Opel, 90’lı yıllardaki havayı tekrar yakalamayı hedefliyor. Opel, bu doğrultuda ilk olarak performans model GSI karakterini yeniden geliştirdi. Duyuruyu markanın tasarım sorumlusu Mark Adams, sosyal medya hesabından verdi. GSİ modeli altında üretilen Opel Kadett, Astra ve Corsa, 150 beygir gücünde 2.0-litre motora sahipti ve dönemin performanslı modelleri arasında gösteriliyordu. Yaptığı paylaşımla yeni Opel Insignia'nın GSİ modelini gün yüzüne çıkaran Mark Adams, takipçilerini heyecanlandırdı. Opel Insıgnia GSİ'nin eylül ayındaki Frankfurt Otomobil Fuarı'nda tanıtılacağı açıklandı.

DONANIM VE ÖZELLİK

Yeni nesil Insignia’nın hatları üzerine geliştirilmiş bir yapıya sahip olan Insignia GSİ'nin dışarısında tampon, difüzör, spoyler ve egzoz bölümündeki parçalar performans karakterini ilk olarak ortaya çıkarıyor. Üzerinde 20 inç büyüklüğündeki özel tasarım jantları standart olarak gelen aracın içerisinde, sade ve yerinde değişimler var. Performanslı kullanımlarda sürücüsünü maksimize şekilde saracak AGR sertifikalı ve GSİ logolu özel deri koltuklarla gelen modelde direksiyon da bu değişimden payını alıyor. Opel'in iskeletin en önemli parçalarından olan lastikte ise Michelin Pilot Sport 4 S'ten yana kullanıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.