banner24
banner25

Pasaport Pizza, Ekonomiye Fayda Endeksi’nde Elmas Markalar Arasında

Türkiye İtibar Akademisi’nin onlarca sektörde araştırma sonuçlarına göre Pasaport Pizza, Elmas Markalar arasında yer aldı.

Pasaport Pizza, Ekonomiye Fayda Endeksi’nde Elmas Markalar Arasında

Türkiye İtibar Akademisi’nin onlarca sektörde araştırma sonuçlarına göre Pasaport Pizza, Elmas Markalar arasında yer aldı.

19 Temmuz 2021 Pazartesi 12:45
Pasaport Pizza, Ekonomiye Fayda Endeksi’nde Elmas Markalar Arasında

Geçtiğimiz yılda aynı araştırmada Platin Markalar arasında yer alan Pasaport Pizza’nın başarısı gözlerden kaçmadı. Pasaport Pizza, kategori atlayarak başarısını bir kez daha kanıtladı.

Şirketlerin birçok alanda performanslarını inceleyen EFE ( Ekonomiye Fayda Endeksi); itibar, güvenilirlik, sosyal fayda, ürün, hizmet ve yönetim performansı olmak üzere birçok alanda en iyileri ortaya çıkarıyor. Müşteri ya da tüketicisine en çok dokunan değer veren markalar yer alıyor.

Türkiye İtibar Akademisi (TİA) adına Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) ile Bursa Teknik Üniversitesi raportörlüğünde bu yıl üçüncüsü açıklandı. Ekonomiye Fayda Endeksi (EFE) raporu sonuçlarına göre İzmir’in Pizza devi Pasaport Pizza’nın Elmas Markalar arasında yer alması pizzaseverleri sevince boğdu.

Ekonomi ve sosyal yaşama en çok fayda sağlayan kurum ve markaların elmas, platin ve altın liglerde yer aldığı endekse göre Pasaport Pizza, ülke çapındaki markalar arasında ‘Elmas Lig’de yerini aldı.

60’a yakın ilde 170’den fazla şubesiyle Türkiye’nin yerli pizza markası özelliğini de koruyan Pasaport Pizza Genel Müdürü Mükremin Özdemir, “Kurulduğumuz günden bugüne kadar taptaze hazırladığımız hamurlarımızla tüm şubelerimizde aynı kalite ve lezzetimiz pizzaseverler tarafından oldukça ilgi görüyor. Yıllar önce çıktığımız yolun doğru olduğunu, aldığımız ödüller ve araştırma sonuçlarıyla her yıl daha da ilerleyerek kanıtlıyoruz.

1998 yılındaki ilk şubemizdeki heyecanı bugün toplam 170’den fazla şubemizde aynı şekilde sürdürüyoruz. Misyonumuz Türk damak tadına uygun yöresel lezzetlerle dünya konseptini harmanlayan pizzalar üretmek. Her yeni açılan şubemizle birlikte pizzaseverlerin bize olan ilgisinin arttığını görüyoruz. Başarımızda emeği geçen pizzaseverlerimiz başta olmak üzere, emek veren bayilerimize ve tüm çözüm ortaklarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.