banner24
banner25

Denizcilik Sektörünün Kalbi Kuşadası'nda Atacak

Türk denizcilik sektörünün kalbi Kuşadası'nda düzenlenecek olan Boat Show Ege'de atacak.

Denizcilik Sektörünün Kalbi Kuşadası'nda Atacak

Türk denizcilik sektörünün kalbi Kuşadası'nda düzenlenecek olan Boat Show Ege'de atacak.

31 Mayıs 2017 Çarşamba 19:20
Denizcilik Sektörünün Kalbi Kuşadası'nda Atacak

Türk denizcilik sektörünün kalbi Kuşadası'nda düzenlenecek olan Boat Show Ege'de atacak. İlk kez düzenlenecek olan fuarda, tekne ve su sporlarının yanı sıra deniz ürünlerinden oluşan lezzet şovları da yer alacak.Fuarda, yat, tekne, motor, boat ve yelkenli tekneler ziyaretçilerle buluşacak. 

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Türk turizminin başladığı ilk yer olan Kuşadası'nın, denizcilik sektörü içinde önemli bir noktada bulunduğunu belirterek, "Türk turizminin amiral gemisi olarak hedefimiz denizde de gücümüzü göstermek" diye konuştu.

Denizcilik sektörü, 25-29 Ekim tarihlerinde yapılacak olan Boat Show Ege için rotasını Kuşadası'na çevirecek. Kuşadası Belediyesi ile Setur Kuşadası Marina tarafından düzenlenecek olan fuar ile ilgili Kuşadası Double Tree By Hilton'da basın toplantısı düzenlendi.

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, ilçenin tanıtımına yönelik uluslararası alanda lobi çalışması başlattıklarını belirterek, "Ortadaoğu, Polonya ve Birleşik Krallık'ta yapılan çalışmalar sonucu özellikle Almanya ve İngiltere'den rezervasyon sayılarında artış yaşandı. Düzenlenecek olan fuarımız, hem deniz hem kruvaziyer hem de yat ve tekne sektörüne ev sahipliği yapacaktır. Hedefimiz denizde de gücümüzü göstermektir" şeklinde konuştu.

15 BİN ZİYARETÇİ BEKLENİYOR

Fuar organizasyon yetkilileri, fuarda 15 bin ziyaretçi beklendiğini söyledi. Fuarın bir çok ilklere sahne olacağını belirten yetkililer, Kuşadası Marina'da galası yapılacak olan teknelerin, elit ve büyük markaların sezon fırsatlarını sunacağını, aynı zamanda mevcut tekneler için aksesuar, malzeme ve ekipman tedariği konusunda da fuarın aranan bir nokta olacağını dile getirdi.

Denizcilik sektörüyle ilgili tüm alanların fuarda biraraya geleceğini aktaran yetkililer, fuarın küçük, orta ve mega sınıfındaki yat, tekne, motor, boat ve yelkenlileri deniz tutkunları ile buluşturacağını kaydetti.

DENİZALTINDA KEŞİF DE VAR

Fuar kapsamında ayrıca 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Yelken Yarışması ile tekne tasarımı, maket tekneler, kürek yarışarı, dalış eğitimleri, kadın dalgıçların sualtı güzellikleri keşfi, su sporları şovları ile denizde tekneler ile oluşturulacak 'sevgi çemberi' gibi etkinlikler de yapılacak.

Son Güncelleme: 31.05.2017 19:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.