banner24
banner25

Ziçev’li Özel Yürekler Marşlar Söyledi

ZİÇEV İzmir Şubesi Vakıf Başkanı Nilgül Öztürk’ün hayali olan engelli gençler, aileleri ve eğitimcilerinden oluşan koro grubu ZİÇEV’in 41. yılında hayat buldu.

Ziçev’li Özel Yürekler Marşlar Söyledi

ZİÇEV İzmir Şubesi Vakıf Başkanı Nilgül Öztürk’ün hayali olan engelli gençler, aileleri ve eğitimcilerinden oluşan koro grubu ZİÇEV’in 41. yılında hayat buldu.

12 Mayıs 2023 Cuma 15:36
Ziçev’li Özel Yürekler Marşlar Söyledi

10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında 09.05.2023 tarihinde saat 20.00’ de Bostanlı Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosunda şef Çiğdem Sabuncuoğlu yönetimi ile ‘ZİÇEVLİ ÖZEL YÜREKLER MARŞ SÖYLÜYOR’ koro topluluğu olarak gençlerimizin özel gösterilerinin de yer aldığı gece düzenlendi.

Gecede ZİÇEV Vakfı Genel Müdürü Nadire Tomris Miser, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Çiğli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Tamer Kartal, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanını temsilen Engelli Hizmetleri Şubesi temsilcileri, STK Başkan ve temsilcilerininde aralarında bulunduğu sayısız davetli, ZİÇEV İzmir Şubesi kurum müdürü Serpil İçli, kurum eğitimcileri ve Çiğli Halk Eğitim Merkezi branş öğretmenlerinin desteği ile yoğun çalışma ve büyük özveri ile hazırlanan gecede unutulmaz ve duygusal anlar yaşadı.

ZİÇEV İzmir Şubesi Vakıf Başkanı Nilgül Öztürk, “ZİÇEV ( Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı) 41 yıldır engelli bireylere ve ailelerine hizmet vermektedir. Vakfımızın Türkiye’de 14 şubesi bulunmakla beraber İzmir Şubemiz Çiğli bölgesinde yer almaktadır. ZİÇEV tüm şubelerimizle beraber dünden bugüne sayısız özel gereksinimli bireye ve ailesine hizmet etmiş ve hizmet vermeye devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Açıklamalarına devam eden Öztürk, “Gecenin düzenlenme amacı öncelikle engelli bireylerin iyi eğitim ile yaşamın her alanında fırsat verildiği ve desteklendiği takdirde neler yapabileceklerini göstererek farkındalık oluşturmak ile beraber en önemli amaçlarımızdan biri olan eğitimde fırsat eşitliği ilkesine dayanarak taşıma sorunu yaşadığı için eğitim-öğretim hizmetinden mahrum kalan engelli bireylerimiz için kıymetli sponsorlarımız ve gönüllü destekçilerimiz aracılığı ile engelli birey donanımına sahip araç temin etmektir. Bu özel ve anlamlı gece ZİÇEV İzmir Şubesi Vakıf Başkanı Nilgül Öztürk, vakıf yönetim kurulu üyeleri BetüL El,Nesrin Karalı ve Kurum Müdürü Serpil İçli , çalışma ekibi ev sahipliğinde gerçekleştirilmiş olup, geceye katkı sağlayan ve destek olan herkese teşekkürlerimizi sunarız” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
ZİÇEV
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.