banner24
banner25

Ünlü sanatçı Tatlıses evlendi

Ünlü sanatçı Tatlıses evlendi

02 Mayıs 2021 Pazar 12:24
Ünlü sanatçı Tatlıses evlendi

Bu haftaki İbo Show’da büyük bir sürpriz yapıp beşinci kez evlendiğini açıklayan Tatlıses, program konuğu Ebru Yaşar’ın ‘Sen nikahlanmışsın’ demesi üzerine evliliklerini anlattı.

Sevgilisi Gülçin Karakaya ile uzun zamandır birlikte olduğu bilinen Tatlıses programında bombayı patlattı. Tatlıses, “Mutluyum, ben evliyim kardeşim” dedi. Bu saatten sonra kimseye hesap vermeyeceğini söyleyen sanatçı Gülçin Karakaya’nın kendisine çok iyi baktığını söyledi.

Cumartesi akşamı yayınlanan İbo Show’un bu haftaki konukları Ebru Yaşar, Simge Sağın, Murat Dalkılıç ve Ersay Üner oldu. Ebru Yaşar’ın nikahtan bahsetmesi üzerine Tatlıses, önceki evlikleri hakkında da bilgi verdi.

26 yaşındaki Gülçin Karakaya ile Tatlıses’in yaklaşık 1,5 yıldır birlikte olduğu biliniyordu. Çiftin nikahının ise dostlar arasında ve evde kıyıldığı öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.