banner24
banner25

Ünlü fenomen Ahmet Selim Yazıcı DJ oldu

O artık fenomen DJ!

Ünlü fenomen Ahmet Selim Yazıcı DJ oldu

O artık fenomen DJ!

16 Ocak 2023 Pazartesi 10:09
Ünlü fenomen Ahmet Selim Yazıcı DJ oldu

Instagram fenomeni Ahmet Selim Yazıcı, iddialı bir albümle müzik dünyasına adım atıyor! Hem ses hem de DJ’lik eğitimleri alan Yazıcı, “Derme Çatma” adlı albümünü yayınladıktan sonra kariyerine DJ olarak devam edecek.

Instagram’ın son yıldızlarından Ahmet Selim Yazıcı, müzik dünyasına iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Geniş bir takipçi kitlesi bulunan ve yaptığı her paylaşım gündem olan Yazıcı, bir süredir stüdyoya kapanmış durumda.

10 YENİ ŞARKIYLA BOMBA GİBİ GELİYOR

Aldığı ses ve DJ’lik eğitimlerinin ardından ilk albümü için kolları sıvayan Ahmet Selim Yazıcı, “Derme Çatma” adını verdiği çalışmayı tamamladı. Genç fenomen, 10 şarkının yer alacağı albümü müzikseverlerin beğenisine sunduktan sonra kariyerine DJ olarak devam etmeyi planlıyor.

Son Güncelleme: 16.01.2023 10:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.