banner24
banner25

Türk Kızılay Urla'dan Engelli Atölyesi

Türk Kızılay Urla, engelli atölyesi yapımına başladı

Türk Kızılay Urla'dan Engelli Atölyesi

Türk Kızılay Urla, engelli atölyesi yapımına başladı

20 Eylül 2021 Pazartesi 12:01
Türk Kızılay Urla'dan Engelli Atölyesi

2015'ten bu yana Türk Kızılay Urla'nın sürdürmekte olduğu ‘Hayata Bağlan’ projesi kapsamındaki engelli kursiyerler için Toplum Merkezi (Engelli Atölyesi) yapımına başlandı.

Kızılay Urla'nın Zafer Caddesi'ndeki merkez binasının bahçesine yapılmakta olan atölye için uzun yıllardır mücadele veren Türk Kızılay Urla Temsilcisi Nurgül Saltık, "Şu an içinde çalışmalarımızı yürüttüğümüz merkez binamızı bağışlayan ve yine bahçesine atölyemizi yapabilmemizi sağlayan bağışçılarımıza çok teşekkür ediyoruz. Kızılay olarak sadece dağıtım yapmak yerine sosyal sorumluluk projelerinde yer almanın çok daha önemli olduğunu düşündüğümüz için ‘Hayata Bağlan’ projemiz kapsamında dezavantajlı gruplara Halk Eğitim ve İş-Kur desteği ile meslek edindirme kursları açtık. Ve bu çalışmalara devam ediyoruz. Bundan sonra kendi atölyemizde bu çalışmalara devam ederek daha kollektif çalışmalar yapacağımıza inanıyoruz. Bir kez daha katkı koyan tüm iyilikseverlere teşekkür ederim" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.