banner24
banner25
İzmir 11°
parçalı az bulutlu

Türk Kızılay Urla, aşure dağıttı

Türk Kızılay Urla, aşure dağıtımı gerçekleştirdi.

Türk Kızılay Urla, aşure dağıttı

Türk Kızılay Urla, aşure dağıtımı gerçekleştirdi.

12 Ağustos 2022 Cuma 11:39
Türk Kızılay Urla, aşure dağıttı

Etkinliğe Urla Kaymakamı Murtaza Dayanç ve eşi Damla Dayanç, Urla Müftüsü Ayhan Ermiş ve daire amirleri, İYİ Parti İlçe Baskanı, AK Parti Kadın Kolları, MHP Yönetim Kurulu, STK başkanları, muhtarlar, İzmir Yerel Hizmetler Müdürü, Türk Kızılay İzmir Şube Başkanı Kerem Baykalmış, Kızılay Afet ve Lojistik Merkezi Müdürü, Güzelbahçe Kent Konseyi Başkanı ve çok sayıda vatandaş katıldı.Türk Kızılay Kadın Urla ve gönüllülerce bir gün öncesinden tamamen bağışçıların katkıları ile alınan malzeme ile Kadın Kolları tarafından pişirilen aşure geceden uykuya bırakıldı. Sabah tek kişilik kaselere konulmuş aşureler hijyenik koşullarda dağıtıldı. Urla Müftüsü'nün okuduğu bereket duası ile açılan kazan Urla Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murtaza Dayanç tarafından vatandaşlara dağıtıldı.

Türk Kızılay Urla adına bilgi veren Nurgül Saltık, “Aşure; barış, kardeşlik ve dayanışmayı simgeleyen bir etkinliktir. İçeriğine uygun olarak bağışçılarımızca alınan malzemeler yine kadın kollarımızın önderliğinde gönüllülerimizce pişirilip dağıtıldı. Tüm bağışçılarımıza ve etkinliğimize katılanlara teşekkür eder, mübarek Muharrem ayını kutlarız” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Urla KızılayAşure
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.