banner24
banner25

"Taklit etmem taklit edilirim" 

Seren Serengil, sahnede giydiği cüretkar elbisesi için Gülşen'i taklit ettiği iddialarına "Ben taklit etmem taklit edilirim" dedi.

"Taklit etmem taklit edilirim" 

Seren Serengil, sahnede giydiği cüretkar elbisesi için Gülşen'i taklit ettiği iddialarına "Ben taklit etmem taklit edilirim" dedi.

14 Şubat 2022 Pazartesi 13:57
"Taklit etmem taklit edilirim" 

Çiğdem Koç Güzellik Merkezleri'nin 5. yılı ünlü isimlerin katıldığı kokteyl ile kutlandı.

Bu özel günde, Çiğdem Koç'u Seren Serengil, Ferman Toprak, Esra Balamir, Ece Mumay, Kerimcan Durmaz ve Samet Laçina gibi ünlü isimler yalnız bırakmadı.
,
Kutlamalar sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Seren Serengil, sahnede giydiği cüretkar kıyafet yüzünden Gülşen'i taklit ediyor iddialarına "Ben kimseyi taklit etmem taklit edilirim, ben aileden öyle büyütüldüm" cevabını verdi. Sahnelere yeniden dönmesiyle ilgili de "Yeni gelmedim geri geldim" dedi.
"Bayanların masrafı çok ağır"
Kokteylde şarkıcı Ferman Toprak da renkli açıklamalar yaptı. Ferman Toprak; "Bayanların masrafları çok ağır. Elektrik, su, doğalgaz gibi güzellik masrafları da arttı" dedi. Metroseksüel misiniz sorusuna da "artık erkekler de eşine çocuklarına güzel görünmek için bakım yaptırıyor normal olarak” yanıtını verdi.
"Benim kısmetim bağlanmış"
Kokteyle katılan Esra Balamir'e sevgiler günü ile ilgili düşünceleri soruldu. Esra Balamir ise “sevgililer gününü kutlamayalı yıllar oldu. Benim kısmetim bağlanmış. Çok seçiciyim ben” yanıtını verdi.
Son Güncelleme: 14.02.2022 14:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.