banner24
banner25

Sertan Tatlıgöl, Temmuz ayında ‘Protesto’ isimli ilk albümünü çıkaracak!

Yıllardır rap piyasasının içinde yer alan Sertan Tatlıgöl, ilk albümü olan ‘Protesto’ için geri sayıma geçti.

Sertan Tatlıgöl, Temmuz ayında ‘Protesto’ isimli ilk albümünü çıkaracak!

Yıllardır rap piyasasının içinde yer alan Sertan Tatlıgöl, ilk albümü olan ‘Protesto’ için geri sayıma geçti.

20 Haziran 2021 Pazar 11:09
Sertan Tatlıgöl, Temmuz ayında ‘Protesto’ isimli ilk albümünü çıkaracak!
2 Ağustos 1994 doğumlu sanatçı, İzmir’de doğdu. Göztepe semtinde büyüyen Tatlıgöl, lise yıllarından itibaren ‘Türkçe RAP’ için çalışmalarına başladı. 2008 yılında amatör olarak başladığı müziği hayatının her alanına koydu. Sertan Tatlıgöl, yaptığı şarkılar için şu sözleri kullanıyor; “Sokak kültürüyle yoğrulan rapimizde sevdamızı, kavgamızı, hayalimizi ve düşlerimizi dilimiz döndüğünce anlatmaya çalışan insanlarız.Sokakların duygusunu kaybetmeden, gerçeklikten uzaklaşmadan yazdıklarımızın sürekli içinde bulunup gördüklerimizi yaşadıklarımızı anlatmaktayız. Hayatımızda şans küçük bir olasıktır fakat inancını kaybetmeyenler nice başarılara imza atarlar'' diyen sanatçı, sokaktan geldiğini, yaşadığı olayları ve tecrübe ettiği şeyler sonrasında oluşan fikirlerini en sevdiği tür olan rap ile dışa vurup, dinleyicilerine aktarıyor. Protesto albümümünde ise her şarkısında olduğu gibi sound olarak Türk ezgileri kullanıldı. Senelerce amatör olarak emek veren Tatlıgöl, kariyerinde rap ailesinin çektiği ortak acıları yaşadı. Sanatçı, artık birikimlerini tek bir albüm altında toplamanın zamanı geldiğini düşündü ve ‘Protesto’yu hayata geçirdi. Albüm temmuz ayında piyasaya çıkacak. Sanatçı, 9 şarkıdan oluşan albümde birbirinden değerli isimlerle de düet yapacak. Sertan Tatlıgöl, albümünde İmpala, Orchi, Zeyd, Aşıl x GK, Çağıl Serbes, Zeq ve Gabri ile düet yapacak. Sanatçının albümde ayrıca 3 tane de solo parçası bulunuyor.

Sertan Tatlıgöl son olarak bizlere;

“Güzel şeyler için her zaman bir umudumuz var fakat, mutluluğu arayan çocuklarız, gülmeyi unutmayan.Küçükken 5 saniyelik mutluluk için bir kamyonun arkasına takılan çocuklardık, o kamyona yetişebilmek için koşmak gerekir eğer yorulduğunda diz çökersen o mutluluğu yakalayamazsın. Bu hayatımızın her alanında böyledir buna inanıyorum, koşmayı bırakırsan kaybedersin.'' dedi.
Son Güncelleme: 20.06.2021 11:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.