banner24
banner25

Serkan Hamza’dan yeni lezzetler; Midye Burger ve Kokoreçli Pizza

İzmir’in meşhur restoranından yepyeni tatlar; midye burger ve kokoreçli pizza

Serkan Hamza’dan yeni lezzetler; Midye Burger ve Kokoreçli Pizza

İzmir’in meşhur restoranından yepyeni tatlar; midye burger ve kokoreçli pizza

29 Haziran 2021 Salı 11:21
Serkan Hamza’dan yeni lezzetler; Midye Burger ve Kokoreçli Pizza

İzmir’de bir restoran Türkiye’nin en çok sevilen sokak lezzetlerinden midye burger ve kokoreç pizza yaptı. İzmirlilerin yoğun talebiyle karşılaşan restoranın menüsünde ayrıca midyeli pizza, midyeli makarna ve deniz mahsullerinden pizza ve burgerlerde yer alıyor.

Midye Burger’in yapım çalışmasının yaklaşık 6 ay sürdüğünü belirten Serkan Hamza Midye Balık Kokoreç yetkilisi Serkan Alak, midye hamburgerinin dünyada bir ilk olduğunu ifade etti. Alak, “Türkiye’de hatta dünyada ilk olarak hazırladığımız Midye Burger’in hazırlık aşaması 6 ay sürdü. Midyenin hamburgerini yaptık. Kendi hayal gücümüzle geliştirdik. Midyeyle ilgili daha neler yapabiliriz diye düşünürken geliştirdik ve bu fikir aklımıza geldi. Midye Burger’de iki lezzet bir arada yer alıyor. Aynı anda hem deniz mahsülleri karışımı tadını alıyorsunuz hemde taptaze hazırladığımız burger ekmeğinin tadını hissediyorsunuz.” dedi.

MİDYELİ MAKARNA,DENİZ MAHSULLÜ PİZZA

Ayrıca midyeli pizza yaptıklarını anlatan Alak sözlerine şöyle devam etti: “Başka yapan arkadaşlarımız var ama biz biraz daha farklılık getirdik midyeli pizzaya. Daha farklı bir aromayla yaptık. Bir de midyeli makarna hazırladık. Serkan Hamza tecrübesi ve lezzetli midyelerin yer aldığı ürünlerimizle misafirlerimize farklı lezzetler de sunuyoruz. Deniz mahsullü pizza, deniz mahsüllü makarna ve kokoreçli pizza hazırladık. Ayrıca etli pizza da yaptık. Ustamız oldukça yetenekli bir usta. Siyah hamurlu pizzamız da çok lezzetli. Bu işletmede misafirlerimize sunduğumuz herşey ekmeğinden tatlısına kadar kendi üretimimiz. Tamamen kendi ürünlerimiz. Keyifli bir tatlımız İbiza’da oldukça beğeniliyor. İspanyol tatlısı “Churros” da var. 6 ayda bir yepyeni bir menü oluşturuyoruz. Daha farklı ne yapabiliriz diye düşünüyoruz. Üretiyoruz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.