banner24
banner25

Şanlıurfa Ocakbaşı 4. şubesiyle Alsancak’ta

İzmir’in lezzet duraklarından Şanlıurfa Ocakbaşı; Alsancak’ta açıldı.

Şanlıurfa Ocakbaşı 4. şubesiyle Alsancak’ta

İzmir’in lezzet duraklarından Şanlıurfa Ocakbaşı; Alsancak’ta açıldı.

24 Ocak 2022 Pazartesi 13:25
Şanlıurfa Ocakbaşı 4. şubesiyle Alsancak’ta
İzmir Bahçelievler, Ankara Emek ve İzmir Bayraklı’nın ardından Alsancak dördüncü şube olarak hizmete girdi. Açılışa resmi kurum temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Davul, zurna eşliğinde Şanlıurfa lezzetlerini tadan misafirler, kebapları öve öve bitiremedi.
20 yıldır Şanlıurfa lezzetleri ile uğraştığını dile getiren işletmeci Ali Öncel, “Açılışa katılan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz. Mekanlarımızda Adana Kebap, Urfa Kebap, Kuzu Şiş, Patlıcanlı Kebap, Domatesli Kebap, Ciğer Kebap, Tavuk Şiş başta olmak üzere birçok çeşit kebabımız var.Misafirlerimiz Urfa yöresinin tüm tatları burada bulabilecekler. Şanlıurfa Ocakbaşı’nı tüm Türkiye’ye duyurmak istiyoruz. Kısa süre önce de Ankara Emek’te 3. şubemizi açtık. 2022 yılına hızlı girdik. Markalaşmaya doğru gidiyoruz. Şimdi 4. şubemizi açtık. Misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlayacağız. İzmir ve Ankara’da mekanlarımıza gelenler kebaplarımızın tiryakisi olacaklar” şeklinde konuştu.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.