banner24
banner25

Rigel Art’a İzmir’ Değer Katan Marka Ödülü

Rigel Art, ‘İzmir’e Değer Katan Marka’ ödülünün sahibi oldu.

Rigel Art’a İzmir’ Değer Katan Marka Ödülü

Rigel Art, ‘İzmir’e Değer Katan Marka’ ödülünün sahibi oldu.

04 Ekim 2022 Salı 11:55
Rigel Art’a İzmir’ Değer Katan Marka Ödülü
İzmir'in 'en iyilerini' buluşturan 3’üncü Altın Ege Ödülleri, düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Sanat, spor, iş dünyası ve cemiyet hayatının önemli isimlerinin ödüllendirildiği gecede çok sayıda başarılı kişi ve firmaya ödüller verilirken Rigel Art, ‘İzmir’e Değer Katan Marka’ ödülünün sahibi oldu.

Altın Ege Ödülleri'nin verildiği tören, İzmir Tepekule Kongre Merkezi'nde yapıldı. Çok sayıda davetlinin katıldığı gecenin sunuculuğunu başarılı manken ve sunucu Özge Ulusoy yaptı. Gecede düzenlenen defilede Rigel Art kıyafetleri de sergilendi. Rigel Art tasarımları davetliler tarafından oldukça beğenildi.

Rigel Art Kurucusu Melisa Güney, ”2021 yılında kurulan şirketimizde amacımız sosyal sorumluluk projelerini ticari bir platforma taşımak istiyoruz. Rigel üzerinden aldığınız her ürünün aslında bir hikayesi var. Yetenekli kadınlarımızın organik ipler ile ördüğü güzel tasarımlarını alıp onların el emeğini tarzına yansıtıyoruz. Çeşitli derneklerle yaptığımız anlaşmalar sonucu düzenlediğimiz etkinlikler sonucu ortaya çıkan yaratıcı ürünleri Rigel ürünlerine entegre edilmiş bir şekilde kullanıyoruz. Sosyal sorumluluğu esas aldığımız için açıklamalarda belirtilen ürünleri aldığınız takdirde derneklere sizin adınıza bağışta bulunuyor ve kurmuş olduğumuz bu yeni sistemle dünyamızı daha güzel bir yer haline getirmeyi amaçlıyoruz” şeklinde konuştu.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.