banner24
banner25

Radikal Eğitim Kurumları’ndan 10 bin fidanlık örnek bağış

Radikal Eğitim Kurumları’ndan 10 bin fidanlık örnek bağış

02 Ağustos 2021 Pazartesi 10:16
Radikal Eğitim Kurumları’ndan 10 bin fidanlık örnek bağış

Türkiye’nin dört bir tarafında meydana gelen orman yangınlarının söndürülme çalışmaları devam ederken ülkenin her yanından fidan bağışları geliyor. Adeta seferber olan vatandaşlar ve kurumlar milyonlarca adet fidan bağışında bulunuyor. İzmir’in başarılı eğitim kurumlarından Radikal Eğitim Kurumları’da örnek bir harekette bulunarak TEMA Vakfı’na toplam 10 bin adet fidan bağışında bulundu.

Radikal Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Erdal Avcı, “Ülkemizin birçok noktasında yaşanan yangın felaketleri nedeniyle, TEMA Vakfı bir kampanya başlattı. Biz de Radikal Eğitim Kurumları olarak, ormanlarımızın başta çocuklarımız olmak üzere tüm insanlığın geleceği adına ne kadar kıymetli olduğunun bilinciyle 10.000 fidanlık bağışta bulunduk. Diliyoruz ki bu yaşadığımız son olur” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 02.08.2021 10:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.