banner24
banner25

Ozon terapiye talep yüzde 300 arttı

Pandemide bağışıklığını güçlendirmek isteyenler, ozon terapiye rağbet gösteriyor.

Ozon terapiye talep yüzde 300 arttı

Pandemide bağışıklığını güçlendirmek isteyenler, ozon terapiye rağbet gösteriyor.

05 Nisan 2021 Pazartesi 10:37
Ozon terapiye talep yüzde 300 arttı

Pandemi döneminde uygulamaya talebin yüzde 300 arttığı kaydedildi.

Bayraklı ilçesi Mansuroğlu Mahallesi 1593/1 Sokak A Blok 2/K'daki S Clinic İzmir adlı kliniğinde hizmet veren Dr. Tayfun Akseki, Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkarak dünyayı olumsuz etkileyen koronavirüs salgını sonrası ozon terapiye rağbetin arttığını kaydetti. 1980'li yıllarda ortaya çıkan yönteme pandemide yüzde 300'lik bir talep artışının bulunduğunu kaydeden Dr. Tayfun Akseki, "Bağışıklığını güçlendirmek isteyip gelenler var. Özellikle 5 ila 6'ncı seanstan sonra hastalar farklılık hissediyorlar. Uykuları düzene giriyor, kronik yorgunlukları kalmıyor. Güçlü, enerjik hissediyorlar" dedi.

Ozon terapi yaptıran öğretmen Arzu Uzatöz, "Araştırırken ozon terapiyle karşılaştım. Yaklaşık 4 seanstır ozon terapisi uygulatıyorum. Kendimde çok büyük değişiklikler görüyorum. Daha güzel nefes alıyorum. Vücudumdaki oksijen kapasitesinin yükseldiğini hissediyorum zaten" dedi.

Ozon terapi yatıran evli ve 2 kız çocuğu annesi Deniz Çalışkan ise, bağışıklığını güçlendirmek için uygulamayı yaptırdığını belirterek, "Bana gayet iyi geliyor" dedi.

Anahtar Kelimeler:
OzonOzon TerapiS Clinic
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.