banner24
banner25

Oyuncu Yadigar Özdemir, Necati Şaşmaz’ın izinde

2006 yılından beri televizyon dizilerinde rol alan Yadigar Özdemir, Kurtlar Vadisi’nin bazı bölümlerinde de oynadı.

Oyuncu Yadigar Özdemir, Necati Şaşmaz’ın izinde

2006 yılından beri televizyon dizilerinde rol alan Yadigar Özdemir, Kurtlar Vadisi’nin bazı bölümlerinde de oynadı.

05 Kasım 2022 Cumartesi 13:10
Oyuncu Yadigar Özdemir, Necati Şaşmaz’ın izinde

Sette dizinin başrol oyuncusu ve yapımcısı Necati Şaşmaz’la tanışan Özdemir, Necati Şaşmaz’ı örnek aldığını açıkladı.

Arka Sokaklar, Kurtlar Vadisi Pusu, Vatanım Sensin, Poyraz Karayel, Vuslat, Sadakatsiz, Söz, Katakulli, Kadına Şiddette Hayır gibi birçok televizyon yapımında yer alan Özdemir, oynadığı ünlü oyunculardan tavsiyeler alarak yoluna devam etti. Hayatının Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde aldığı rol sonrası tanıştığı Necati Şaşmaz’la farklı bir boyut kazandığını açıklayan Özdemir, bazı yapım şirketlerinden Polat Alemdar’ı oynamak için teklifler aldığını söyledi. Aynı dizinin setinde oyuncu Ali Sürmeli’nin de kendisine çok çalışmayı tavsiye ettiğini anlattı. Ağırlıklı olarak aksiyon sahnelerinde rol alan oyuncu, kariyerine artık daha büyük rollerde sürdürmeyi hedefliyor.

Özdemir, “Türkiye’nin başarılı oyuncularıyla aynı sette yıllarca görev aldım. Kendimi hep geliştirmek için çabaladım. Gerekli alt yapıya sahibim. 2009 yılında tiyatro eğitimi de aldım. Setlerin tozunu yıllardır yutuyorum. Ünlü oyuncuların hayat hikayelerine baktığımızda hep bir başarı hikayesi var. Birçoğunun hikayesini bizzat kendilerinden dinledim. Artık kendimi gösterme zamanımın geldiğini düşünüyorum. Oyunculuk benim için bir tutku. Hayatta herkesin bir rolü vardır” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.