banner24
banner25

Nihan Çelik, "Abilerden ve ablalardan destek yok gençlere!"

Camia da herkes destek görünse de aslında köstek...

Nihan Çelik, "Abilerden ve ablalardan destek yok gençlere!"

Camia da herkes destek görünse de aslında köstek...

18 Ağustos 2022 Perşembe 12:20
Nihan Çelik, "Abilerden ve ablalardan destek yok gençlere!"

'Yıldız' , 'Bodrum Masalı' ve yaz başı Serdar Ortaç ile yaptığı düet “Fırtına” şarkılarıyla adından sıkça söz ettiren Türk Popunun Barbiesi Nihan Çelik üretmeye devam ediyor.

Nihan Çelik, ünlü iletişimci Özgür Aras ‘ınprodüktörlüğünü yaptığı sözü ve müziği Hakan Kılınç düzenlemesi İlkay Sencan ‘a ait yeni şarkısı “Denedim Ya” için ünlü yönetmen Murat Joker ‘in kamerasının karşısına geçti.

Nihan Çelik yolun başında olduğunu ancak yaptığı işlerle iddialı olduğunu belirterek, 'Kimsenin kimseye destek olduğu, takdir ettiği yok. Destek gibi görünse de aslında köstek oluyorlar. Biri bir şey yapıyor ya da bir şey diyor diğeri onun eteğinden alta çekiştirmek için çaba harcıyor. Hele benim ve benim gibi yeni çıkanları da görmezden geliyorlar. Abilerden, Ablalardan destek yok bize kısaca. Müzik dünyasının 'yeni normal'i kaosa dönüşmüş durumda bu da beni çok üzüyor. ' dedi.

Nihan Çelik yeni şarkısı “Denedim Ya” ile 3 ve 24 Eylül tarihlerinde İstanbul Kadıköy Festival Alanında “Noah Festival” kapsamında sahnede dansçılarıyla büyük bir şov yapacağının da müjdesini verdi.

Son Güncelleme: 18.08.2022 12:31
Anahtar Kelimeler:
Nihan çelikSuat Yanç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.